Nem lesz könnyű dolga az Újvárosnak

Nem lesz könnyű dolga az Újvárosnak
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – A remekül rajtoló Soroksárt fogadja a balmazújvárosi alakulat az NB II hétvégi fordulójában.

Nem indult ideálisan az NB II 2018/2019-es idénye a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő labdarúgói számára, Horváth Ferenc vezetőedző gárdája a múlt héten 1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Dorogtól.

Erre számított

– Nagyjából az történt, amire számítani lehetett – beszélt a klub honlapjának a meccsről a tréner. –Nagyon nehéz ennyi idő alatt ennyi új játékosból csapatot kovácsolni. Ennek ellenére a mérkőzés háromnegyed részében jól játszottunk. Megvoltak a helyzeteink, volt kapufánk, az utolsó tizenöt perc viszont egyértelműen a dorogiaké volt. Azt pedig már tudjuk, hogy mi történt ebben a negyed órában – utalt az utolsó percekben esett találatra.

A második körben, vasárnap 17.30-tól újra hazai környezetben játszik az Újváros, az előző körben Tiszakécskén 4–0-ra nyerő Soroksár érkezik a megyébe.

– Azt szeretném, ha folyamatosan lépkedne előre az együttes. A Soroksár pedig egy jó csapat, sok jó játékossal, szóval nem lesz könnyű dolgunk – vélekedett Horváth Ferenc.

HBN


Balmazújváros - Vereséggel kezdte a 2018/2019-es idényt a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő az NB II-ben. Úgy tűnik, Balmazújvárosban a lakosságnak teljesen mindegy, melyik osztályban játszik a csapat, persze jó értelemben. Már kora délután sok szurkoló tűnt fel a városban, a stadion környékén, kíváncsia...