Nem kezdte meg a büntetését – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Nem kezdte meg a büntetését – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 25 személyt állítottak elő, ebből 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 5 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött.

A rendőrök 2014. június 16-án 23 óra 15 perckor Debrecenben igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a helyi lakost a Debreceni Járásbíróság közokirat-hamisítás vétség elkövetése miatt körözi. A járőrök a 46 éves J. Szabolcsot elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

A járőrök 2014. június 16-án 6 óra 10 perckor, Debrecenben, az Acsádi úton igazoltattak egy 34 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja körözi. B. Imrét. Mivel a férfi jogerősen kiszabott büntetésének letöltését nem kezdte meg, az egyenruhások elfogták és a kapitányságra előállították, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Még aznap 12 óra 30 perc körüli időben az egyenruhások a Fényes udvarban járőröztek, amikor észrevettek egy 27 éves férfit, akiről olyan információjuk volt, hogy körözik. A rendőrök intézkedés alá vonták a helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. A járőrök K. Pált elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –