Nem kér, és nem is ad kegyelmet Görbics

Görbics Gábor nagy lehetőség előtt áll
Görbics Gábor nagy lehetőség előtt áll - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Látványos, színvonalas mérkőzésekre számíthatnak az érdeklődők a Venum World Series K-1 Rules Tournament világbajnoki selejtező harmadik, debreceni versenyén.

A szombaton a Főnix Csarnokban 18 órakor kezdődő gálán (kapunyitás 17 órakor) mások mellett ráadásul Görbics Gábor profi K-1 világbajnoki címmeccset vív.

A 27 éves harcos a francia Medhi Zatout ellen lép ringbe, eredetileg egy 66 kilós presztízs fight keretein belül tette volna mindezt, de időközben az a megtiszteltetés érte, hogy a világ csúcsára is felülhet.

– Abban mindenki biztos lehet, hogy nem kérek, és nem is adok kegyelmet – jelentette ki határozottan Görbics, miután megtudta a nagy hírt. – Ebben a szabályrendszerben még nem sikerült ekkora címet szereznem, mindent megteszek, hogy már most megszerezzem. Fejben nagyon ott kell lennem, magamra kell figyelnem, és arra, hogy be tudjam csapni az ellenfelemet. Kreatívan, ugyanakkor keményen kell küzdenem. Debrecent nagyon szeretem, például 2008-ban ökölvívóként nyertem meg a Bocskai István Emlékversenyt.

HBN
hirdetés