Nem jött be a BMW-s rendszámtrükkje, fennakadt a határon

Nem jött be a BMW-s rendszámtrükkje, fennakadt a határon
© Fotó: police.hu
Nyírábrány – A nyírábrányi határrendészek elfogták azt a román fiatalembert, aki úgy akart kilépni az ország területéről, hogy másik rendszámot tett a gépkocsijára.

A Nyírábrány Közúti Határátkelőhelyen 2015. október 3-án 8 óra körüli időben, kilépésre jelentkezett 3 román állampolgár egy német honosságú személygépkocsiban.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A jármű okmányainak ellenőrzésekor az útlevélkezelő megállapította, hogy az átadott forgalmi engedélyben szereplő rendszám és a járművön lévő forgalmi rendszám nem egyezik, ezért alapos ellenőrzés alá vonta a kilépőket. A határrendészek a gépjármű átvizsgálásakor az ülés alá rejtve megtalálták a jármű eredeti rendszámtábláját.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrök a 23 éves sofőrt elfogták és előállították a határrendészeti kirendeltségre, majd átvitték a Vámospércsi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrs a férfival szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés