Nem ismerte meg a saját kocsiját, máséba törte bele a kulcsot

Debrecen – A debreceni rendőrök egy 26 éves férfi ellen javasolnak vádemelést, aki a gyanú szerint több gépkocsit megpróbált kinyitni, az egyikbe a kulcsot is beletörte.


Egy férfi tett bejelentést 2015. július 23-án 1 óra 30 perc körül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy Debrecenben, az Egyetem sugárúton egy fiatalember nyitogatja és rugdossa egy ott parkoló gépkocsi ajtaját. A helyi körzeti megbízottak a helyszínre mentek, ahol a kapott személyleírás alapján megtalálták a bejelentésben szereplő férfit. A rendőrök a helyi lakost elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás adatai szerint B. Gábor egy rendezvényről indult hazafelé, amikor úgy gondolta, hogy rendet tesz az Egyetem sugárúton parkoló gépkocsijában, azonban nem ismerte meg azt. Emiatt négy az úton parkoló gépjárműre ráült, majd megpróbálta azokat kinyitni a nála lévő kulccsal, azonban ez nem sikerült neki. A 26 éves férfi az egyik gépkocsi zárjába beletörte a kulcsot, majd mérgében belerúgott.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a B. Gábor ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –