„Nem hitte el a csapat, hogy a DEAC ellen is lehet futballozni”

Akt.:
„Nem hitte el a csapat, hogy a DEAC ellen is lehet futballozni”
© Illusztráció: Kovács Péter archív
Debrecen – Nagy arányú DEAC győzelemmel zárult a megyei labdarúgó első osztály városi rangadója.

DASE–Debreceni EAC 2–5 (0–2)

150 néző Vezette: Csiszár K.(Dobi Zs., Nagy N.)

DASE: Rácz N.(Takács I.) – Tornyai V., Pálmai Cs., Molnár B.(Szatmári P.), Szalóczi Z.(Zöld N.), Nahhas R., Györfi Gy.(Horváth P.), Dobos Á.(Barcza Á.), Kovács M., Pázmándi D., Faragó Á. Edző: Dér István.

DEAC: Csúri B. – Vékei N., Sós D.(Kökényesi Á.), Sütő B.(Szakra J.), Katona T.(Barabás Z.), Ménes M.(Molnár M.), Csörgő K.(Posta N.), Révai Z.(Balás V.), Kincses D., Simonka R., Ozsváth J. Edző: Sáfár László.

Gól: Kovács M. (2), illetve Sütő B., Katona T., Vékei N., Csörgő K., Simonka R. Jók: Kovács M., Barcza Á., illetve Vékei N., Kincses D., Sós D.

Dér István: –Nem hitte el a csapat, hogy a DEAC ellen is lehet futballozni. Pontosan ezért csak időnként volt felfedezhető a mi részünkről folyamatos játék. Kapkodtunk, figyelmetlenek és fegyelmezetlenek voltunk. Voltak hiányzók, de azt már nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha itt vannak. Viszont örömmel tölt el, hogy három 17 éves játékos is pályára lépett és közülük az egyik a mérkőzés legjobbja volt. Ez a jövőnk szempontjából mindenféleképpen biztató. Gratulálok a DEAC csapatának!

Madar Csaba: –Az elmúlt hetekben a mutatott játékunkhoz képest abban tudtunk előrelépni, hogy a helyzeteinknek a nagyobb százalékát ki tudtuk használni. Egy nagyon küzdelmes és a megyei első osztályhoz képest nagyon jó színvonalas mérkőzés volt.