Nem haragszik gázolójára a cserbenhagyott debreceni kislány

Akt.:
Nem haragszik gázolójára a cserbenhagyott debreceni kislány
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen - Kedden feladta magát a cserbenhagyó gázoló, aki a 14 éves kerékpáros lányt ütötte el pótkocsijával. A baleset augusztus 13-án 8 óra 5 perckor a Vágóhíd utca és Hajnal utca kereszteződésénél történt. A teherautó vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A balesetben a vétlen kislány részleges bokaszalag-szakadást szenvedett. A Naplónak most ő mesélte el a történteket.

– Aerobik edzésre mentünk a barátnőmmel, s megálltunk a lámpánál – kezdte Barabás Kata, a „Kiskossuth” nyolcadikos tanulója. A gázoló mögöttünk állt, látnia kellett, hogy ott vagyunk. Amikor zöldre váltott a lámpa, elindultunk. Nem indexelt a teherautó, ezért azt hittem egyenesen fog menni, mint én, de hirtelen lefordult jobbra. Próbáltam lefékezni és fordultam vele, hogy ne történjen meg az ütközés, de az utánfutója még így is elcsapott. Eléggé megijedtem, nem tudom hová estem, nem emlékszem pontosan a történtekre, a sokktól először nevettem, aztán a nevetés átment sírásba. Részleges bokaszalag-szakadás lett a következmény, hat hétig jegelni, polcolni kell a lábam, így azóta nem mentem ki a házból. Sokan mellém álltak a közösségi oldalakon, megosztották a felhívást, hogy keresik a gázolót, s kívánták, hogy gyógyuljak meg. Nagyon rossz volt átélni, hogy nem lassított a vezető, nem állt meg segíteni. Ma hallottam, hogy (egy hét után) feladta magát.

Arra a kérdésre, hogy haragszik-e a gázolóra, Kata azt válaszolta, hogy annyira nem, de kérte, hogy máskor legyen óvatosabb!

HBN


Gyermekbaleset: megvan a sofőr
Debrecen – Önként jelentkezett kedden a rendőrségen annak a gépjárműnek a vezetője, akit a rendőrség egy 14 éves gyerek balesete miatt keresett.


Keresik a sofőrt, aki elgázolt, majd cserbenhagyott egy kislányt Debrecenben
Debrecen – A rendőrök keresik azt a gépjárművezetőt, aki kisteherautójával nekiütközött egy kerékpárral közlekedő kislánynak Debrecenben, majd az úton cserben hagyta.


Kislányt elsodró cserbenhagyót keres a rendőrség
Debrecen – Egy fehér színű kisbusz sárga ponyvás utánfutót húzva csütörtök reggel 8 óra után 10 perccel elsodort egy 14 éves lányt Debrecenben, az Attila tér és Hajnal utca kereszteződésében, majd továbbhajtott.
hirdetés