Nem fért el a másik mellett az utcán, ökölcsapás lett a vége

Debrecen – A rendőrök elfogták azt a mikepércsi fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint Debrecen belvárosában megütött egy fiút.


A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a 18 éves mikepércsi Gy. T. ellen.

2015. október 26-án 18 óra 15 perc körül két fiatalokból álló társaság Debrecenben, a Piac utcán sétált egymással szemben. A társaság tagjai közül két fiú között veszekedés alakult ki, mert amikor elmentek egymás mellett, az egyikük vállal hozzáért a másikhoz. A 18 éves fiatalember a vita hevében ököllel megütötte a másikat, aki ettől a földre esett. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol a garázdát elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A mentőszolgálat munkatársai a 16 éves fiút kórházba vitték, sérülése az orvosi vélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló. A sértett a rendőrkapitányságon magánindítványt terjesztett elő bántalmazójával szemben, így könnyű testi sértés vétség miatt is eljárás indult a terhelt ellen.

Gyanúsítotti kihallgatásán Gy. T. a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését. A terhelt az eljárás során szabadlábon védekezhet.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

Az elmúlt 24 órában Hajdú-Bihar megyében személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 4 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 14 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 6 esetben foganatosítottak.
hirdetés