Nem engedik el a salakmotor „kezét”

Akt.:
Nem engedik el a salakmotor „kezét”
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A verseny előtti köszöntőjében dr. Papp Lászó Debrecen polgármestere rögtön leszögezte, a város nem engedi el a debreceni salakmotorsport „kezét”.

–Az elmúlt napokban, hetekben kölcsönös egyeztetések folytak a motorsportszövetség, a helyi vezetők, valamint a város között, aminek eredménye, hogy megegyeztünk abban, hosszútávon is stabilizáljuk a salakmotor jövőjét. A következő évben a város anyagi forrást biztosít a stadion fejlesztésére. Közös a cél: legyen minél több fiatal versenyzője a debreceni salakmotorsportnak. A helyi vezetésben generációváltás megy végbe, itt szeretném megköszönni idősebb Tabaka Józsefnek, a Debrecen Speedway SE elnökének az elmúlt években végzett munkáját. Egy új szervezeti felállással fogjuk a motorsport ügyét jó irányba terelgetni – ismertette a Papp László.

HBN


Debrecen - Nem szakadt meg a sorozat, idén is felbőgtek a motorok a világ egyik legnagyobb hagyományával rendelkező meghívásos salakmotoros viadalán. A rekkenő hőségben is kilátogató közel 3000 néző előtt hat nemzet vaspapucsosai pattantak nyeregbe, hogy eldöntsék, ki viheti haza a 43. Debrecen N...