desz kexx fesztivál

2019.07.17. 12:42

Extrémsport és zene a főszerepben

A „Hajdúsági Nyár 2019” rendezvénysorozat keretében augusztus 1. és 3. között kerül sor a DESZ KEXX Fesztiválra a strandfürdő melletti területen, a kemping szomszédságában – tájékoztatott Kiss Attila, Hajdúböszörmény polgármestere, valamint a szervezők, Nagyhaju Sándor és Varjasi Gergelyi, illetve a városrész önkormányzati képviselője, Kovács Attila.

Fotó: Matey István

– 1992-ben rendeztük az első fesztivált a városban (KOTTA), ami később, 9 éve KEXX fesztiválként folytatódott. Tavaly a szervezők ismét újítottak, ezt a Deszka fesztivállal gyúrták egybe. Immár másodszor az Északi Lucernás városrészben tartják meg a zenés rendezvényt – fogalmazott Kiss Attila. Három zenei színpadon zajlanak majd a programok, de a korábbi KEXX-hez köthető extrémsport-versenyek továbbra is a városi sportközpontban lesznek megtartva, az ottani speciális pályán, augusztus 3-án, szombaton. Helyi tehetségeket is várnak, például Szepesi Tibor válogatott bmx-versenyzőt – tudtuk meg.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában