Karrier

2019.11.15. 11:30

Mi köze a lebegő jógának az IT-projektekhez?

A lebegő jógában és az IT-projektekben közös egy igazán sokszínű egyéniség, akinél a két terület nemcsak remekül kiegészíti, hanem erősíti is egymást. Czirják Orsolya az IT Services Hungary debreceni telephelyén dolgozik, és a cég kampányában óriásplakáton és rövidfilmben meséli el, hogyan lehetséges ez. <!-- (c) 2000-2019 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: ITSH_Osz_1911, placement: /Time based/Mediaworks/Haon/All pages/PRCikk-- , creative: pr_lead_haon --> <img src="//gdehu.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.gif?id=olVAt.sFK90yWAeUXjT4mMPafXU_IG7ALJ2QihP7Kp7.y7/fastid=gfzabgrftwpbdycigpuffyfmmckf/stparam=sdppjpsksc/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=" />

 

- Miért a jelentkeztél a „Dolgozzunk együtt az összképen!” kampányra?

- Vidám, mosolygós természetem van, és úgy gondoltam, hogy ez a plakátokon is tükröződni fog. Ráadásul a 7 éves unokaöcsém szerint nagyon menő olyan cégnél dolgozni, ahol óriásplakátokon is lehet szerepelni. Büszke vagyok rá, hogy pont engem választottak egy ekkora vállalatnál.

- Hogyan zajlott a közös rajzolás és a filmforgatás?

A kampány címével összhangban valóban együtt dolgoztunk az összképen. A grafikus tökéletesen megelevenítette a rajzon a munkahelyi és a magánéletemet. A forgatás már könnyen ment, a filmes stábbal hamar megtaláltuk a közös hangot.

 

- Mit árulnak el a rajzok az ITSH-ról és a munkádról?

- A rajzon jól látszik, hogy a kiszállításokkal foglalkozom, és egy német külsős szállító céggel tartom a napi kapcsolatot. Számomra nagyon fontos szempont, hogy minden nap használhatom az idegennyelv-tudásomat, sőt fejleszthetem is, amihez a cégtől minden támogatást megkapok. Az ITSH az egészségünkre is odafigyel, pl. sportkártyát igényelhetünk.

- Ugyanilyen fontos a kiszámíthatóság is: az ITSH nemzetközi hátterű, stabil munkahely, ahol több mint 4000-en dolgozunk. Az egyetemisták és pályakezdők sokféle gyakornoki lehetőség és ösztöndíj-program közül válogathatnak. Ha valaki már az egyetem alatt belekóstol a munka világába, később jó eséllyel kezdheti az IT- karrierjét nálunk.

- És végül, hogyan fér meg a lebegő jóga az IT-projektekkel?

- Nagyon fontos, hogy az ember olyan munkát végezzen, amit szeret csinálni. Minden nap mosolyogva megyek be dolgozni, és így is indulok haza. És ez a könnyedség a lebegő jóga órákon is kapóra jön.

Kíváncsi vagy a többi szereplőre is? Nézd meg a videókat itt!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!