Nem borult a papírforma

Akt.:
Mezőkövesd-Szeged mérkőzés a Bomba Férfi Kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében
Mezőkövesd-Szeged mérkőzés a Bomba Férfi Kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A Szeged és a Veszprém játssza az aranycsatát.

A Bomba! Férfi Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntőjének első elődöntőjében a Szeged 33-27-re győzött a tavalyi kiírás bronzérmese, a Mezőkövesd ellen. A Tisza-partiak az első félidő második felében vették át a vezetést a jól küzdő kövesdiek ellen, melyet már nem is engedtek ki a kezükből. Amennyiben Skaliczki László együttese a mai játékát meg tudja ismételni a bronzmeccsen, joggal reménykedhet a Balatonfüred ellen.

A másik párharcban jóval nagyobb különbséggel – 19 gól – hengerelt a bakonyi sztárcsapat az egykori veszprémi, Csoknyai István által irányított fürediek ellen.

A döntőben, akárcsak az elmúlt négy évben, ezúttal is a Veszprém és a Szeged meccsel. Iváncsikék zsinórban nyolcadik Magyar Kupa győzelmüket gyűjthetik be, míg Ancsinék 2008 után emelnék ismét magasba a serleget.

Eredmények:

Elődöntők:

Mol-Pick Szeged–Mezőkövesdi KC 33–27 (19–15)

Balatonfüredi KSE–MVM Veszprém 21–40 (12–17)

Vasárnap a Főnix Csarnokban is megvásárolhatók a belépők, a bronzmérkőzés előtt két órával nyit a jegypénztár, míg fél órával később a kapuk is megnyílnak a nagyközönség előtt!

Jegyár: 2016. április 17. (vasárnap): 3500 Ft

Program: Bomba! Férfi Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntő – Debrecen, Főnix Csarnok

2016. április 17. (vasárnap)

11.45 Pénztárnyitás

12.15 Kapunyitás

13.45 Bronzmérkőzés: Balatonfüredi KSE – Mezőkövesdi KC

16.00 Döntő: MOL-Pick Szeged – MVM Veszprém

– Debreceni Sportcentrum Nonprofit Kft. –


Kézilabda Magyar Kupa: Oktatott a Veszprém
Debrecen – A papírformának megfelelően fölényes győzelmet aratott a Veszprém a Balatonfüred ellen a Magyar Kupa második elődöntőjében a Főnix Csarnokban.


Kézilabda Magyar Kupa: Szeged már a döntőben
Debrecen – A vártnál sokkal nagyobb erőbedobásra késztette a Mezőkövesd a Szegedet a kézilabda Magyar Kupa első elődöntőjében. A Tisza-partiak remek végjátékuknak köszönhetően nyertek 6 góllal, 33-27-re.