Nem az újfalui tragédia volt az egyetlen motoros baleset kedden

Halálos motorbaleset Berettyóújfaluban
Halálos motorbaleset Berettyóújfaluban - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Hajdúhadházon gyalogost gázoltak, az autópályaépítésen teherautó borult fel. Ügyeleti hírek Hajdú-Biharból.

Derecske külterületén kedd reggel a 47-es számú főút építési munkálatai közben egy teherautó rakományával együtt felborult. A sofőrt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Egy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött össze délben Berettyóújfaluban, a Kossuth utcában. A személygépkocsi vezetője nem sérült meg, sajnos a motoros az ütközés következtében a helyszínen életét vesztette.

Ugyancsak Berettyóújfaluban délután fél egykor elesett egy motoros, de szerencsére csak könnyű sérüléseket szenvedett.

Püspökladányban személygépkocsi ütközött motorossal, utóbbi jármű vezetője könnyebben sérült.

Szén-monoxid érzékelő jelzett be délután a debreceni Krónikás utcában. A kivonult tűzoltók a ház szellőztetése után mérést végeztek, amely kimutatta a szén-monoxid jelenlétét. A közmű szakemberei a vizsgálat után megtiltották a fürdőszobai nyílt égésterű vízmelegítő használatát.

Gyalogost gázolt egy személygépkocsi délután Hajdúhadházon, szerencsére itt is csak könnyebb sérülés történt.

Az Endre utcában egy családi ház kamrahelyisége gyulladt ki az este folyamán. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre is, de a tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki, de nagyobb anyagi kár keletkezett.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint kollégáik kedden 204 esetben fogadtak riasztást a megyében.


Fotó: Matey István
Berettyóújfalu - A helyszínen életét vesztette az a motoros, aki későn észlelt egy kanyarodó autót, így hátulról belerohant a 47-es számú főúton, Berettyóújfalu belterületén kedd délután. A rendőrség teljes útzár mellett, műszaki szakértő bevonásával vizsgálta az eset pontos körülményeit. A halá...

Fotó: Matey István
Debrecen - Sávváltás közben személyautóval karambolozott egy kamionos kedd délelőtt a Petőfi téren. A balesetben személyi sérülés nem történt, ám a környéken nagyobb dugó alakult ki. Fotó: Matey István [related-post post_id="3651663"]

Illusztráció: Matey István, archív
Derecske - Baleset történt az M35-ös autópálya Derecske és Hajdúszovát közötti szakasza építésekor kedden reggel – erősítette meg a Hajdú Online információját a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mint elmondta, egy földet szállító tehergépkocsi rakománya lebillentése közben felborult, a ...