Magyarország

2008.07.07. 09:29

A kisvárdai Bessenyei a Legjobb Suli eddig

<p><P>Kisvárda - A Legjobb Suliban a nyári melegben sincs lazsálás. Pörög a szavazatszámláló, diákok százai szavaznak nap, mint nap iskolájukra a <A href="http://www.legjobbsuli.hu">www.legjobbsuli.hu</A> oldalon, hogy megnyerjék a nyári forduló díjait.</P></p>

Az élen állók egy hónap alatt egyenként több mint tízezer voksot zsebeltek be. A helyezéseket illetően még semmi nem dőlt el, hiszen javában tart a nyár, és augusztus végéig bárki ringbe szállhat a nyereményekért.

Az igazán elszántakat semmi nem tántoríthatja el, strandolás helyett is a szavazatok számát növelik. Július első napjaiban, nagyon szoros versenyben, a hajdúszoboszlói Bárdos állt az élen, a bezárásra ítélt debreceni Műhelytelepi és a szintén debreceni Kinizsi előtt.

Az éves összesített listán is pörögnek a szavazatszámlálók: az első helyen a kisvárdai Bessenyei áll, több mint 36 000 vokssal. Ezüstérmes a debreceni Műhelytelepi, a dobogó harmadik fokát pedig a budapesti Török Béla foglalja el. A nagy esélyesek között van még, a székesfehérvári Comenius és a győri Szabadhegyi Közoktatási Központ is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!