Nem akart börtönbe menni, kopogtattak nála a rendőrök

Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták azt a 38 éves férfit, aki nem kezdte meg jogerős börtönbüntetésének letöltését.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai május 2-án 15 óra 45 perckor Debrecenben, az Ungvárikertben járőröztek, mert megtudták, hogy ott egy körözött személy tartózkodik. A rendőrök az egyik családi házhoz mentek, ahol igazoltatták az éppen otthon tartózkodó 38 éves helyi férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését. M. Oszkárt a rendőrök elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 1 közúti közlekedési baleset pedig súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 27 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt.

hirdetés