Nem a Sényőn van a nyomás

Haburcsák Krisztiánék már nyugodtan játszhatnak
Haburcsák Krisztiánék már nyugodtan játszhatnak - © Fotó: Pusztai Sándor
Sényő – A helyezések alapján kiélezett meccs vár a kiválóan szereplő újoncra.


Az NB III. következő fordulóját a magyar válogatott vasárnapi mérkőzése miatt rendhagyó módon szombaton rendezik meg. A negyedik helyen álló Sényő-Carnifex a tőle egy ponttal lemaradó Jászberényhez utazik. A berényiek nem a legjobb előjelekkel várják a találkozót, hiszen csütörtökön menesztették Arany László vezetőedzőt és Deszatnik Péter másodedzőt.

Gólra törő focit játszanak

– Nem biztos, hogy jól jön nekünk ez az edzőváltás, mert ilyenkor a játékosok mindig meg akarják magukat mutatni az új edzőnek, de meg kell birkóznunk ezzel – vezette fel az összecsapást Imrő László, a Sényő trénere. – A Jászberényé a bajnokság egyik legjobb játékosállománya, gólra törő focit játszanak, ha szeretnének tapadni a Szolnokra, akkor az őszből hátralévő két mérkőzést meg kell nyerniük. A nyomás rajtuk van, mi már pontokban túlszárnyaltuk azt, amit az első félévre terveztünk. A mérkőzésről ennyit, a kis Lakatos Márk halála miatt pedig szeretnénk kifejezni az együttérzésünket az egész családnak.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 15. forduló

Szombat. Jászberény-Sényő-Carnifex, Jászberény, 13., v.: Jakab (Schweighardt, Rózsa). Nyírbátor-Gyöngyös, Nyírbátor, 13., v.: Kátai (Köteles, Rideg).

További mérkőzések: Cigánd-ESMTK, Tiszaújváros-Füzesgyarmat, Putnok-Eger, Salgótarján-DEAC, Sajóbábony-Szolnok, Tállya-DVTK II (mind 13.).

MK