Nekitámadt a részeg a trolinak Debrecenben

A debreceni rendőrök garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen.

A tettes május 22-én hajnali 5 óra körül Debrecenben a Segner téren megpróbálta letörni a trolibusz ablaktörlő lapátját, ezzel több tízezer forintos kárt okozva.
 
A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi, előzőleg már a Halköz megállóban szidalmazta a söfőrt, de végül nem szállt fel a járműre. Később, amikor a trolibusz a Segner téren induláshoz beállt a megállóba, megjelent az agresszív, feltehetően ittas férfi, majd az ablaktörlő lapátoknak ugrott, azokat lehajtotta, úgy hogy használhatatlanná váltak. Ezt követően kerékpárral távozott.

A gyanúsított fantomképe

 
A férfi személyleírása: kb. 160 cm magas, 20-21 éves, világos, rövid barna hajú, kissé kreol bőrű.
Az elkövetéskor viselt ruházata: kopott kékes színű farmernadrág, farmerdzseki, piros hátizsák.
 
A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, esetlegesen látta az eseményt, a mellékelt rajzon látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről tud, hívja a Debreceni Rendőrkapitányságot a 06-52-516-400-as számon a 24-45 vagy 25-56-os melléken. Személyesen Debrecen, Budai Ézsaiás utca. 4. sz. alatt a Bűnügyi Osztály, Gépjármű felderítési Alosztályán tehetnek bejelentést.