Nekilódultunk a hétnek

Nekilódultunk a hétnek
Hajdú-Bihar – Sajtótájékoztatókban és információkban gazdag nap áll mögöttünk. Szó esett a nagyerdei cserjeirtástól kezdve a debreceni szociális otthonban történt haláleseten át a segélyezés rendszeréig szinte minden aktuális kérdésről. Ha még nem volt idejük átnyálazni a hétfői híreket, zárkózzanak fel nálunk!


Villanyoszlopnak ütközött egy autó Debrecen és Mikepércs között, a sofőr életét vesztette
Hajdú-Bihar – A helyszínen életét vesztette az a 24 éves nő, aki autójával póznának csapódott vasárnap éjjel a 47-es számú főúton Debrecen határában.

baleset


Hibáztak, de károkozás nem történt
Debrecen – Sem védett növény, sem védett állat nem szenvedett kárt a cserjeirtás következtében.

cserjeirtas


Nem tudják, miért is kerül többe
Debrecen – Vajon miért kerülhet kétszer annyiba a nyugati kiskörút második üteme, mint amennyibe az első ütem került? – ezt a kérdést boncolgatta Varga Zoltán és Korcsog György, a debreceni közgyűlés két DK-s politikusa.

kiskorut


Hagyták szenvedni és meghalni az idős bácsit
Debrecen – Bűnösnek mondta ki a Debreceni Járásbíróság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés bűntettében azt a négy vádlottat, akik egy debreceni szociális otthonban nem gondoskodtak kellőképpen egy idős bácsiról, ami miatt a 79 éves sértett elhunyt.

szoc_


Tőkés László Debrecenért és a megyéért lobbizik
Debrecen – Pesszimistává teszi a tény Tőkés László erdélyi püspököt, a Fidesz-KDNP listáján tavaly az Európai Parlamentbe újra bekerülő képviselőt, hogy a határon átnyúló uniós pályázatok irányító hatósága már csak Bukarestben érhető el.

tokes


Orosz emberé lehet a Golgota?
Debrecen – Már-már visszautasíthatatlan ajánlatot tett egy orosz milliárdos Pákh Imrének, a Golgota tulajdonosának: az üzletember tízmillió dollárt, azaz 2,7 milliárd forintot kínált a műgyűjtőnek a Golgotáért – Írta a blikk.hu.

golgota


Belenéztünk a “zsebekbe”
Debrecen – Immár négy éve közöljük a megyei képviselő testület tagjainak vagyonnyilatkozatait. Azokat – ellentétben az országgyűlési képviselők interneten elérhető dokumentumaival – egy páncélszekrényben elzártan őrzik, s csak előzetes bejelentést követően, az illetékes bizottság elnökének jelenlétében tekintheti meg bárki.

zsebek


Segélyek: kinek? mennyit? miből?
Hajdú-Bihar – Bihartordán ha az életerős fiatal nem iparkodik, akkor segélyre sem számíthat.

Schlecker To Shut Fewer Stores Than Previously Announced