„Nekem stabil játékosokra van szükségem, akikkel hétköznap is tudok dolgozni”

Akt.:
„Nekem stabil játékosokra van szükségem, akikkel hétköznap is tudok dolgozni”
© Fotó: Derencsényi István
Egyek, Nyírmártonfalva – Véget ért a labdarúgó megye II-es bajnokság őszi szezonjának zárómérkőzése, melyen a Nyírmártonfalva simán verte az Egyek csapatát. Íme a jegyzőkönyv.

Pentafrost Nyírmártonfalva–Egyeki SBSE 3–0 (2–0)

100 néző Vezette: Nagy L.(Pósa Zs., Kertész F.)

Nyírmártonfalva: Káplár F. – Rózsa N., Konyári S., Jónizs A.(Szemán T.), Bodnár S., Havrilla I., Tóth I. T.(Balogh D.), Kiss G., Szemán B., Szemán N., Tóth II. T. Edző: Konyári Sándor.

Egyek: Domonkos B. – Kiss J., Farkas L., Zsólyomi D., Kovács Zs., Farkas Z., Környei M., Puruczki J., Bóta N., Farkas A., Szabó Cs.(Kovács Z.) Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Tóth II. T., Kiss G., Szemán N. Jók: Mindenki, illetve Senki. Ifi: 8–1.

Konyári Sándor: –Felnőttünk a feladathoz. Sikerült szépen zárni az őszt. Köszönöm minden játékosomnak ezt a félévet! Nem hiszek a titkokban, nem valamiféle titkos tudás teszi lehetővé a győzelmet. Ahhoz, hogy valaki nyerjen persze jó stratégia kell, megfelelő edzésmunka, de még inkább nagy-nagy szív, tele akarással. Tavasszal 2–3 erősítéssel tovább szőhetjük nagyra törő álmunkat. Fiúk két hét múlva lezárjuk ezt az évet!

Farkas Zoltán: –Úgy érzem, hogy negyven percig a mi akaratunk érvényesült. Sajnos két labdavesztésünket góllal büntették, innentől kezdve nem volt kérdéses, hogy ki nyeri a meccset. Hiába volt kapufánk, meg nem adott gólunk a Mártonfalva megérdemelten nyert. A különbség az túlzó, ennyi nincs a két csapat között. A jelenlegi helyzet engem nagyon-nagyon nem elégít ki. Tavasszal teljesen át fogom szervezni az állományt. A vezetőség kitűnő lehetőséget biztosít, van villanyvilágításunk, műfüvünk, de mi ezekkel a jó körülményekkel nem élünk, ezen változtatni kell! Nekem stabil játékosokra van szükségem, akikkel hétköznap is tudok dolgozni, mert jelenleg hétvégi csapat vagyunk, ami csak erre elég, de ez a hatodik hely kevés.Sporthírek


hirdetés