Nehéz mérkőzés – tét nélkül

Debrecen – Erős ellenféllel néz szembe kedden a DKSE-Hotel Lycium férfi kézilabdacsapata kedden 18 órakor a Hódos Imre-sportcsarnokban: a Tatran Presov gárdája látogat Debrecenbe Eperjesről.

Nehéznek ígérkezik az összecsapás a cívisvárosiak számára, ám nincs tétje, hiszen a felvidéki együttes csak a magyar bajnokság alapszakaszában vesz részt, s az eredmény nem számít a rájátszás szempontjából.
Amint arról hírt adtunk, a DKSE-ből az elmúlt héten távozott az egyik meghatározó ember, a debreceni kötődésű Kenyeres Pál; a kapus magánéleti okok miatt Gyöngyösre igazolt. Bíró Ádámot szalagszakadással műtötték a közelmúltban, ő ebben az idényben már nemigen lép pályára. A többiek azonban Bíró Imre vezetőedző rendelkezésére állnak.
Az eperjesiek szintén gondokkal küzdenek, ugyancsak volt, aki elszerződött tőlük, mások sérüléssel bajlódnak, így talán nem meglepő, hogy Tatabányán hét góllal kikaptak. Ezzel együtt is jobb csapat, tapasztalt játékosokkal – vélekedett Bíró Imre a Napló érdeklődésére. Hozzátette: nincs tétje a keddi találkozónak, játszanak egyet.
– Bajnoki pontokat szerezni az alapszakasz hátralévő meccsein kellene, három pont már jó lenne a teljesítményt és az eredményességet tekintve is – jegyezte meg a szakember. – Nem lesz egyszerű – fűzte hozzá. (A Kecskeméttel és a Balatonfüreddel idegenben, a Csurgóval hazai pályán mérkőzik meg a DKSE a további fordulókban.)
Ami a kapusokat illeti: két fiatal, Nahaj László és az ificsapatból felkerült Mándi Norbert védhet kedden, a Békéscsabán kölcsönben szereplő Vlcsko Bence a Kecskemét ellen térhet vissza a cívisvárosba.További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek