Nehéz sorsú fiatalok láthatták élőben a Terminátort

Nehéz sorsú fiatalok láthatták élőben a Terminátort
Nehéz sorsú fiatalok láthatták élőben a Terminátort - © Fotó: magánarchívum
Budapest – Az állami gondozottak sikeres sportolók és üzletemberek előadásait hallgathatták meg.

Több mint félszáz nehéz sorsú hajdú-bihari fiatal látogatott el az MVM Siker-nap rendezvényre, Budapestre a hétvégén. Az egész napos programon, a Papp László Arénában, nemcsak sikeres üzletemberek, hanem neves sportolók, mint például Kemény Dénes és Borkai Zsolt is előadást tartottak, a fiatalok pedig akár egy-egy fotó erejéig össze is állhattak velük.

A nap fénypontja természetesen Arnold Schwarzenegger fellépése volt, aki az általa mindig hirdetett, az életre vonatkozó hat szabály ismertetése mellett, arról is beszélt, nem egészen tíz évesen édesapjával az ’50-es években hogyan segített az Ausztriába menekült magyarokon.

Buzás Lajos, a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének elnöke a rendezvény kapcsán hangsúlyozta, fontos, hogy a fiatalok önbizalmát megerősítsük, fejlesszük, mert sokkal nagyobb hátrányból lépnek ki a nagybetűs életbe, mint családban élő kortársaik. Az építő jellegű előadások mellett a gyerekek számára örök élmény marad a nap, hiszen elmondhatják, élőben láthatták a Terminátort.

HBN