Nehéz dolga lesz a Balmaznak, de folytatnák a győzelmi menetelést

Nehéz dolga lesz a Balmaznak, de folytatnák a győzelmi menetelést
© Fotó: Derencsényi István, archív
Balmazújváros – Az Újváros már csütörtökön reggel útra kelt Sopronba, ahol győzni szeretne.

Szokatlan időpontban, pénteken 18 órától meccsel a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata: a Merkantil Bank NB II. 22. fordulójában Sopronba látogat Feczkó Tamás alakulata. Vérbeli rangadóra van kilátás, az 32 pontos Újváros ugyanis a tabella hatodik helyén áll, míg a soproniak a hetedikek, és csupán két egységgel gyűjtöttek kevesebbet a hajdú-bihariaknál.

Ősszel, szeptember 19-én Újvárosban találkoztak a felek, az 1–1-es félidőt követően 2–1-re végül a hazaiak nyertek. Érdemes megemlíteni, hogy itt is, ott is volt egy kiállítás, a Balmazból a kapus Horváth László, míg a vendégektől Sifter Tamás kapott pirosat.

A balmazfoci.hu-nak nyilatkozva Szergej Pacaj, az Újváros pályaedzője elmondta, már az őszi meccsen is ügyesen focizott riválisuk. – Akkor még csak négy pontjuk volt hat forduló után, de látszott rajtuk, hogy egy jó, passzolós csapat. A fiataljaik mostanra kellő rutint szereztek, és a télen erősödtek is, nagyon nehéz dolgunk lesz ellenük, de mi folytatni akarjuk a győzelmi sorozatunkat – jelentette ki a pályaedző.

A másodosztály 21. körében a Feczkó-gárda 1–0-ra verte a ZTE-t, ám a hajdú-bihariaktól kiállították Kiss Lászlót, aki kétmeccses eltiltást kapott. – Lacival egy kulcsemberünk esett ki, de ettől voltunk már sokkal nehezebb helyzetben is. Ezt a szituációt is meg kell tudnunk oldani – olvasható az újvárosiak hivatalos oldalán Pacaj nyilatkozata.

A Magyar Kupában is összefutottak az együttesek, a harmadik fordulóban 3–2-es diadalukkal Supka Attila tanítványai jutottak tovább.

HBN