Helyi közélet

2008.04.23. 16:56

Kultúrkofák vasárnapja

<p>Nyíregyháza – Megmutatják, amijük van: e hét végén rendezik meg az I. kelet-magyarországi Kultúrpiacot, a nyíregyházi Búza téren. <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/kulturpiac/cn/boon-news-ed06-20080327-054339"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> A korábbi felhívás</B></A> [.pdf – 108 KB]</p>

Mint azt a szervező Zen-élünk Kulturális és Közművelődési Egyesület közleménye tudatja, az április 27-én, vasárnap 14 órától zajló kulturális expón a környezetünkben élő művészeti csoportoknak lehetősége nyílik, hogy bemutatkozzanak azoknak, akik érdekeltek a kultúra megismerésében, és fejlesztésében, vagy akik különböző eseményekre (kulturális rendezvények, városnap, falunap, koncertek, kiállítás és így tovább) szeretnének színvonalas kulturális csoportokat szerződtetni a jövőben.

A piac ideje alatt színházi ízelítők, bábszínházi előadás, táncbemutatók, képzőművészeti kiállítások, performance, énekkarok, könnyűzenei bemutatók, magyarnóta, cigányzene, könyvvásár, CD-vásár várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában