Negyedmázsa karfiolt loptak el a Bartók Béla utcáról

Negyedmázsa karfiolt loptak el a Bartók Béla utcáról
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – A debreceni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt az 53 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy fóliasátorból eltulajdonított 25 kilogramm karfiolt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy helyi férfi 2015. szeptember 8-án tett feljelentést a Debreceni Rendőrkapitányságon arról, hogy pár nappal korábban Debrecenben, a Bartók Béla utcában található fóliasátrából egy férfi ellopott 25 kilogramm karfiolt. A sértett tetten érte és felismerte a tolvajt, aki éppen a nála lévő táskába pakolta a zöldséget, majd amikor rászólt, a férfi a leszedett karfiolokkal távozott.

A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést végeztek a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves férfi felkutatása érdekében. Ennek eredményeként egy debreceni körzeti megbízott 2015. szeptember 21-én P. Károlyt a Derék utcában igazoltatta és előállította a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,