Négybetűsei: töri, cici, nudi

Aranyosi Péter
Aranyosi Péter - © Fotó: KM
Debrecen – Az életemet mesélem el a gyerekkoromtól napjainkig – summázta Aranyosi Péter.

Négybetűs szavak című műsorával látogat jövő csütörtökön Debrecenbe a Dumaszínház egyik legnépszerűbb nevettetője, akinek az érdeklődési körébe eső dolgok mind leírhatók négy betűvel, legyen az a töri, a tank, a foci vagy a cici.

– Az angol nyelvhasználatban a négybetűs szavak csúnya kifejezések, az én estemen is lesznek ilyenek, de ha manapság a politika területén szereplők is obszcén négybetűs szavakkal üzengetnek egymásnak, akkor talán ez nekünk, bohócoknak is megengedett – véli Aranyosi Péter, aki az egész életén átkalauzolja majd a közönséget.

– A legnagyobb rajongók is meglepődnek majd, mivel olyan történeteket is mesélek, melyeket még korábban egyáltalán nem, lesz például egy érdekes nudistasztori. Az este folyamán képekkel támasztom alá a mondandómat, a nudistaesküvői fellépésem például annyira extrém volt, hogy eléggé hitetlenkedve fogadja a közönség, de amikor mutatok róla egy fotót, akkor a megdöbbenés és nevetés egyaránt tör elő az emberekből.

Aranyosi Péter önálló estjére érdemes a jegyeket elővételben megváltani, mert a nagy érdeklődés miatt könnyen előfordulhat, hogy az előadás idején a telt ház tábla fogadja majd a közönséget, akkor pedig a helyszínen már nem lesz jegyértékesítés.

HBN–SzL