Sport

2019.05.03. 15:26

Virágéknál baba született

Debrecen - A DEAC futballcsapatának hátvédje, Virág Aladár május elsején apa lett.

Debrecen - A DEAC futballcsapatának hátvédje, Virág Aladár május elsején apa lett.

Bővült a héten a DEAC-család – adta hírül a közösségi felületen a debreceni egyetemi futballklub: május elsején megszületett a hátvéd, Virág Aladár kisfia, Bendegúz. Mint írják, Virág Bendegúz 51 centiméterrel és 3320 grammal jött világra. Hála istennek a baba és az anyukája is jó egészségnek örvend. A Napló munkatársai nevében ezúton is sok boldogságot és boldog életet kívánunk a futballistának és családjának!

Tanyán él

A sportoló és szerelme négy éve gazdálkodik a város zajától távol, és ha nem edzésre vagy mérkőzésre kell mennie, akkor a tyúkokat, a rackajuhokat, a fehér- és mangalica disznókat és a fodros magyar ludakat eteti, gondozza. A 36 éves Virág Aladár a DVSC-ben nevelkedett, de volt a Diósgyőr, a Nyíregyháza, a Győri ETO és a REAC játékosa is. 2008 és 2012 között Cipruson idegenlégióskodott, majd a Balmazújváros labdarúgója lett, onnan került tavaly az NB III-as DEAC-ba.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!