Négy-négy gól és két piros az Újfalu–Dunaferr meccsen

Négy-négy gól és két piros az Újfalu–Dunaferr meccsen
© Fotó: Matey István
Berettyóújfalu – Újabb döntetlent ért el a Mezei-Vill az élvonalbeli futsalbajnokságban.


A Dunaújváros csapata látogatott Berettyóújfaluba a férfi futsal NB I. negyedik fordulójában pénteken este. Rábl János a hetedik percben vezetést szerzett a hazaiaknak, azonban a félidőhöz közeledve egyenlítettek a vendégek. A szünet előtt az MVFC egyik új igazolása, Klochko is betalált, vagyis 2–1-es újfalui előnynél zárult az első játékrész.

A folytatásban újra egalizált az Újváros, de Rábl visszaszerezte az előnyt. A Dunaferr nem hagyta magát, előbb 3–3-ra hozta a meccset, majd a találkozó során először a vezetést is megszerezte. Gál István döntötte el az összecsapást a 36. minutumban, 4–4-re végeztek a felek. A derbin egyébként két Mezei-Vill játékos, Komáromi és Stanic is pirosat kapott.

Az MVFC október 16-án, pénteken 19.30-tól újra hazai pályán szerepel, ekkor pótolja majd be a második körből elhalasztott Veszprém elleni mérkőzését.

HBN


MVFC-Berettyóújfalu–Dunaferr 4–4 (2–1)

Berettyóújfalu, vezette: Kujbus L.

MVFC: Tihanyi Cs. – Rábl J., Komáromi P., Harmati T., Szabó P. Csere: Trencsényi J., Nagy I., Klochko D., Vulovic D., Stanic S., Dávid R., Gál I., Mezei D. Vezetőedző: Turzó József.

Dunaferr: Reveland Z. – Schrancz B., Horváth Sz., Horváth N., Klacsák B. Csere: Nagy A., Ivacs G., Hosszú Á., Aradi Cs., Bognár B., Hajnal R., Hegedűs F. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Gól: Rábl J. (7., 23.), Klochko D. (19.), Gál I. (36.), illetve Hajnal R. (17.), Schrancz B. (22., 26.), Hosszú Á. (35.)

Sárga lap: Horváth Sz. (7.)

Piros lap: Komáromi P. (24.), Stanic S. (29.)

hirdetés