Négy napon keresztül együtt ünnepelt a közönség a 10 éves Kölcsey Központtal és Hotel Lyciummal

Szekeres Adrien és Gáspár Laci a Kölcsey színpadán
Szekeres Adrien és Gáspár Laci a Kölcsey színpadán - © Fotó: Matey István
Debrecen – A 2016-os esztendő különleges év a Kölcsey Központ és a Hotel Lycium**** életében, mivel ebben az évben ünneplik megnyitásuk 10. évfordulóját.

2006. február 24-én, a megnyitás alkalmából négynapos programsorozat várta a Kölcsey Központra kíváncsi közönséget. Most, a tíz éves évforduló kapcsán a Kölcsey Központ ismét négynapos ünnepre hívta az érdeklődőket, amelyre több mint 5000 néző volt kíváncsi.

Berecz András Kossuth-díjas mesemondó február 25-én “Láttam a Holdat előttem” címmel új meselemezét mutatta be. A teltházas előadás óriási sikert aratott. Szintén minden jegy elkelt a február 26-i Daniel Keyes: Virágot Algernonnak színpadi produkcióra a Játékszín előadásában.

Gáspár Lacival közösen válogatta ki az utóbbi 10 év legjobb dalait Szekeres Adrien. Magyarország legsokrétűbb popénekesnőjének Találkozások című teltházas koncertje február 27-én volt a Nagyteremben.

Múlt hét vasárnap pedig egy igazi születésnapi parti várta a családokat. 9 órától ingyenes kézműves foglalkozások voltak a körfolyosón, 10 órától családi ringató, 11 órától az Alma Együttes “Ma van a születésnapom” koncertje volt. A produkció közben tíz tízéves gyermek külön születésnapi tortát kapott. Délben, pedig 1000 mignont osztottak ki az ünneplő gyerekek és szüleik között.

A Kölcsey és a Hotel Lycium 10. évfordulója kapcsán külön ajándékot is kapott a közönség. A Grafikus Művészek Ajtósi Dürer Egyesületének alkotói a Gutenberg–féle kézi-sajtón – az Alföldi Nyomda felajánlásának köszönhetően – négy napon keresztül dedikálták munkáikat a földszinti körfolyosón. László Ákos, Burai István, Vincze László és Tamus István grafikusművész látta el kézjegyével az ajándékba adott emléklapokat.

A Hotel Lycium is különleges rendezvényajánlatokkal és egyedülálló kedvezményekkel készül egész évben a jubileumra. Olyan meglepetések várják a vendégeket, mint például tíz évvel ezelőtti árakon foglalhatnak, valamint az elmúlt tíz év legkedveltebb szállás-csomagajánlatai közül válogathatnak az érdeklődők. A rendezvényszervezőket és rendezvényre érkezőket is különleges ajánlatokkal várja a szálloda event csapata. Múltidéző nosztalgia kávészünet vehető igénybe, valamint jubileumi ételkínálatból válogathatnak az Átrium étterem új étlapjáról.

További információ: www.kolcseykozpont.hu és www.hotellycium.hu

– Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. –


Remek a hangulatom: ragadós volt az Alma jókedve
Debrecen – A Kölcsey Központot köszöntötte az Alma együttes vasárnap. Ajándék gyanánt klasszikus és kortárs költők megzenésített verseivel szórakoztatott a négy „almagerezd”.


Szekeres Adrien a Kölcseyben
Debrecen – Magyarország egyik legsokrétűbb popénekesnője nemrég még a Budapest Sportarénában énekelt duettet Andrea Bocellivel, a debreceni Kölcsey 10 programjai között pedig Gáspár Lacival közösen válogatott az utóbbi 10 év legjobb dalaiból szombaton.

hirdetés