Négy külföldi próbajátékos csatlakozott a DVSC-TEVA keretéhez

“Mint arról beszámoltunk, a bajnok, Magyar Kupa- és Ligakupa-győztes DVSC-TEVA hétfőn megkezdte a felkészülést a 2010/2011-es szezonra. A kerethez négy külföldi próbajátékos – két védő, egy középpályás és egy csatár – is csatlakozott.

Dejan Vukadinovics (a kép első részén)

Az egyikük nem ismeretlen a szurkolók előtt, hiszen Dejan Vukadinovics az előző idényben a DVTK együttesében futballozott. A 28 éves középpályás Diósgyőrbe igazolása előtt a cseh Viktoria Zizkov labdarúgója volt, de korábban Nyíregyházán is megfordult.

Dajan Simac és Ivan Djokovics

A horvát nemzetiségű, de már Németországban született 28 éves Dajan Simac az FC Kaiserslautern gárdájában nevelkedett, legutóbb Frankfurtban rúgta a bőrt. Belső védőként és jobb oldali védőként is szerepeltethető.

A szerb védő és védekező középpályás, Ivan Djokovics a szlovákiai MFK Kosice együttesétől érkezett, a legutóbbi szezonban 14 mérkőzésen lépett pályára és három gólt szerzett.

Patrik Husanik

A legfiatalabb próbajátékos a szlovák Patrik Husanik, aki mindössze 19 éves és csatár. A szlovák másodosztályban szereplő rimaszombati csapattól érkezett.

Tehetséges csatárnak tartják

Dr. Bartha Csaba, a DVSC-TEVAsportigazgatója: – A mai napon négy játékos érkezett a DVSC-TEVA labdarúgócsapatához. A fiatal szlovák Patrik Husanikot tehetséges csatárnak tartják, szeretnénk megnézni, mire is képes. Dejan Vukadinovicsról nem kell sokat mondanom, hiszen jól ismerjük, az előző szezont Diósgyőrben töltötte. Pár napig itt lesz nálunk, meglátjuk, hogyan tud beilleszkedni és milyen képességekkel rendelkezik.

Jött még két belső védő, a szerb Ivan Djokovics és a Bundesliga II-ben évekig futballozó német állampolgárságú Dajan Simac. Mindkét labdarúgó rutinos, jó felépítésű. A próbajátékosokat néhány napig teszteljük, ezt követően döntünk a sorsukról.”

Forrás: dvsc.huTovábbi hírek a haon-sportoldal kategóriából