Négy éve hunyt el Garamvölgyi Lajos

Négy éve hunyt el Garamvölgyi Lajos
Gyász – Augusztus 18-án, szombaton lesz négy esztendeje annak, hogy a Loki legendás vezetőedzője, Garamvölgyi Lajos itt hagyott bennünket.

Az idén hatvan éve született, futballista pályafutását a Videotonban kezdő Mester neve összeforrt a Debrecennel, 1979-ben kerül az akkoriban DMVSC névre hallgató gárdához labdarúgóként, de a Debreceni Kinizsiben is megfordult. Trénerként a Kinizsi, a DMTE és a Kaba után 1993-ban kezdett el dolgozni a Lokinál, a másodosztályból az élvonalba vezette a piros-fehéreket, akikkel kilencvenötben bronzérmet szerzett.

A zalaegerszegi kitérőt követően második cívisvárosi korszaka 98-ban indult, akkor benntartotta a DVSC-t, majd a rá következő évben a klub történetének első Magyar Kupa-sikerét könyvelhette el a csapat élén. Később Békéscsabán, Hajdúböszörményben majd a Loki utánpótlásában dolgozott, egészen 2008-ban bekövetkezett haláláig.

Az edzőfejedelmet fia, Garamvölgyi Péter követte a tréneri pályán, a „kis Gara” az NB III-as DEAC pályaedzője és ő irányítja az U7-es korosztályt.

HBN-TNTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek