Helyi közélet

2008.04.18. 17:40

Jó pénzt hozott a bál Újirázon

<p>Újiráz – Eszközfejlesztésre és a gyerekek szabadidős tevékenységének megszervezésére fordítják azt az összeget, ami a jótékonysági bálon gyűlt össze Újirázon.</p>

Az általános iskola és az óvoda együtt szervezte meg a bált, Nagy Jánosné tagintézmény-vezető irányításával. A közös munkának, a kollégák összetartásának meg lett az eredménye, hiszen az április 12-ére meghirdetett jótékonysági bál jól sikerült.

Az estét a hatodik osztályos lányok tánca nyitotta meg, majd a tanári kar villámtréfáján derülhettek a résztvevők. Az ínycsiklandó vacsora után reggelig tartó tánc következett, melyhez a zenét Bokor Gyula szolgáltatta. A tombolasorsolás is külön programmá vált, mivel rendkívüli mennyiségű felajánlás érkezett.

A szervezők hálával gondolnak mindazokra, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ezen az estén hatszázharmincötezer forint összegyűlhessen a gyerekek javára.

B.K.A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában