Ne legyünk telhetetlenek!

Akt.:
Mészáros Norbert
Mészáros Norbert
Debrecen – Mészáros Norbert szerint nagyon sokat tett hozzá a csapat teljesítményéhez a közönség buzdítása.

Nem mindennapi mérkőzésen van túl a DVSC-TEVA együttese: a Loki 1–0-s sikerrel vette a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első összecsapását a a BATE Boriszov ellen. Noha a fehérorosz gárda kezdett jobban, fokozatosan kiegyenlítettebbé vált a játék, majd átvette az irányítást Kondás Elemér alakulata. A győztes gólt Sidibe szerezte meg a Debrecennek büntetőből, ám a sikerhez kellett a védők príma produkciója is.

– Az első húsz-huszonöt percben nem tudtuk azt játszani, amit akartunk, nagyon ránk jött az ellenfél, de aztán rendeztük a sorokat, Sidibének még egy nagy gólszerzési lehetősége is volt. Ezzel együtt nem sikerült jól az első félidő, mi is éreztük, igen nagy kontraszt volt az első, és a második negyvenöt perc között. Bár nem szabadna, de kicsit megilletődtünk az elején. Nem mondanám, hogy ránk pirítottak a szünetben, egyszerűen csak elmondták, mik a hibák, amit persze mi is éreztünk – emlékezett vissza a DVSC-TEVA belső védője, Mészáros Norbert.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló csütörtöki számában olvashatják.


Előnyt szerzett a DVSC!
Debrecen – A hazaiak legyőzték a fehéroroszokat és fontos: nem kaptak gólt.


Ön szerint ki volt a DVSC-TEVA legjobbja a BATE Boriszov ellen?
Debrecen – A DVSC a Nagyerdei Stadionban fogadta a Bajnokok Ligája selejtező harmadik fordulójában a BATE Boriszov gárdáját kedden. Ön szerint ki volt a Debreceni VSC-TEVA legjobbja a fehérorosz csapat ellen?


HAON-ÉLŐ – Bajnokok Ligája: DVSC-TEVA vs. BATE Boriszov 1-0 (0-0)
Debrecen – A Bajnokok Ligája selejtező harmadik fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a fehérorosz BATE Boriszov csapatát fogadta kedden 20:30-tól a Nagyerdei Stadionban. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.