NB III: hármat vágott, egyet sem kapott a DVSC-DEAC

Debrecen – Simán nyert idegenben a DVSC-DEAC a labdarúgó NB III Keleti csoportjának vasárnapi játéknapján.


Putnok FC–DVSC-DEAC II. 0–3 (0–1)

Vezette: Leél-Őssy Á.(Nyerges Zs., Kovács B.)

Putnok: Botló Á. – Nyisalovits D., Tóth Sz.(Dávid F.), Madarász J.(Icsó Zs.), Zimányi Á., Fehér B., Marcinaskó M.(Kovács B.), Bocsi P., Katona B., Szala Á., Csirszki M. Edző: Koszta Péter.

Debrecen: Kelava I. – Csősz R.(Mócsán E.), Virág Á., Kerekes K.(Horváth P.), Bíró P.(Kozák A.), Vincze Á., Barna Sz., Nagy K., Koval V., Nagy Z., Szatmári Cs. Edző: Gyarmati András.

Gól: Bíró P. (2), Horváth P. Kiállítva: Csirszki M., Fehér B.

Gyarmati András: – Az első félidőben próbáltuk irányítani a játékot, amely sikerült is, ugyanis a 44. percben tudtunk gólt rúgni és vezettünk 1–0-ra. A második félidő ugyanúgy folytatódott, egy-két lehetőséget tudtunk kialakítani, amely kimaradt. Ahogy ez lenni szokott a haza csapatnak lett helyzete. Aztán a 60. percben egy kontratámadást nagyon szépen végigvittünk, amelyből gólt értünk el és ezzel teljes mértékben a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzés alakulását. A hátralévő időben kihagytunk egy tizenegyest, viszont a 90. percben egy az egy elleni játék után nagyon szép gólt rúgtunk és úgy érzem, teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.