NB III: az éllovashoz látogat a kis Loki

Gyarmati András
Gyarmati András - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Nehéz feladat vár a DVSC-DEAC csapatára az NB III-ban.

Vasárnap 17 órakor a Kazincbarcika vendégeként lép pályára a Gyarmati András vezette DVSC-DEAC az NB III Keleti csoport 29. fordulójában – írja a DVSC hivatalos honlapja. A mieinknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen az ellenfél vezeti a bajnokságot, előnye öt pont a második helyen álló Monor előtt. Legutóbb a Hajdúböszörmény otthonából hozták el a három pontot, miután 2-0-ra nyerni tudtak.

A kis Lokinak is jól sikerült az előző forduló, hiszen hazai pályán 8-3-ra nyert a Rákosmente KSK ellen. Justin Mengolo triplázott a mérkőzésen, Bíró Péter két találatot szerzett, rajtuk kívül Horváth Patrik, Csősz Richárd és Nagy Kevin volt eredményes.

A Kazincbarcika keretében egyébként két DVSC-nevelés is megtalálható Engel Alex és Burics András személyében, de korábban Faggyas Milán és Kardos Norbert is megfordult Debrecenben, Komlósi Ádám pedig évekig meghatározó tagja volt a Loki védelmének.

A Kazincbarcika – DVSC-DEAC NB III-as mérkőzést vasárnap 17 órától rendezik a Pete András Stadionban. A játékvezető Kovács Imre lesz.