NB III-as lett a Sajóbábony

Akt.:
NB III-as lett a Sajóbábony
© Fotók: Kozma István
Sajóbábony – Megyei bajnokcsapatok közötti osztályozó visszavágó labdarúgó mérkőzést rendeztek Sajóbábonyban, a tét az NB III-be jutás volt.

A borsodiak az első mérkőzésen 3-2-re kaptak ki, így kedvező helyzetből várták a visszavágót, amelyen számukra kedvező eredmény született.

Sajóbábonyi VSE – Szajol KLK 2-1 (1-0)

Sajóbábony, 600 néző. V.: Nagy N.

Sajóbábonyi VSE: Jakab – Tóth I., Balogh D., Tátrai, Hronyecz (Lázi Cs.) – Icsó, Kerényi, Lakatos – Erdei Nagy, Titkó, Sebők. Vezetőedző: Huszák Géza.

sajobabony_szajol_focimeccs_01_650

Szajol KLK: Ulveczki – Vadas, Vincze, Csajbók, Fülöp – Benedek (Donkó), Dobos, Győrfi, Szabó T. – Szentmiklósi (Angyal), Balla. Vezetőedző: Kun Mihály.

sajobabony_szajol_focimeccs_14_650

G.: Sebők, Lázi Cs., ill. Dobos. Kiállítva: Győrfi (93.). Jók: Sebők, Titkó, Jakab, Balogh D., Tátrai, Kerényi, ill. Ulveczki, Dobos.

sajobabony_szajol_focimeccs_23_650

Huszák Géza: – Nagyon kiélezett mérkőzést vívtunk. 1–0-s vezetésünket követően két nagy lehetőségünk is akadt, de ezek nem mentek be. Némi riadalmat keltett, hogy három védőnk is sárga lapot kapott, így a tűzzel játszottunk. A második félidőben, amikor megszereztük második találatunkat, már azt hittük, hogy megvan a továbbjutás, a hajrában azonban kaptunk egy gólt és nyílttá vált a mérkőzés. Az utolsó percekben azonban jól álltunk a lábunkon és célba értünk, megvalósítottuk vágyunkat. Mindenkinek gratulálok és köszönöm az egész éves munkát.

Kun Mihály: – Nagyon csalódottak vagyunk. Saját ziccerünk után kaptuk az első gólt, amely mindent eldöntött, ugyanis nem volt mindegy, hogy 0–1-ről, vagy 1–0-ról folytatódik a mérkőzés.

Továbbjutott (az NB III-ba került): a Sajóbábony, 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal.

– ÉM –

sajobabony_szajol_focimeccs_11_650

sajobabony_szajol_focimeccs_16_650


Ilyenből kellene egy pár a mai napon, mármint gólból sajóbábonyi ­oldalon
Sajóbábony - Sajóbábonyban nagy érdeklődés előzi meg a szombat délutáni osztályozó mérkőzést. A Sajóbábony VSE – Szajol KLK NB III-as osztályozót szombaton 17 órakor kezdik. A megyei bajnokok közötti első találkozót a Jász-Nagykun-Szolnok megyei alakulat 3–2-re nyerte a múlt hétvégén, így a borso...

Sajóbábony - Az osztályozók első mérkőzéseit játszottak a labdarúgó NB III-ért: a Sajóbábony idegenben szerepelt. Szajol KLK – Sajóbábonyi VSE 3-2 (2-1) Szajol, 500 néző. V.: Takács. Szajol: Ulviczki – Vadas, Vincze (Donkó), Csajbók, Fülöp, Benedek, Angyal, Balla, Dobos (Pálinkás), Szabó T., Be...

Két meccsre vannak a harmadosztálytól
Sajóbábony - A borsodi megyei I-es bajnok szombaton idegenben kezdi a párharcot. Kedden készítették el a Magyar Labdarúgó Szövetségben az NB III-ba jutásért rendezett osztályozók párosítását. Mivel a 20 bajnok közül 17 csapat vállalta a részvételt, – a Tolna (Tolna megye), az Algyő (Csongrád megy...