NB II: sorsdöntő találkozó előtt áll a Balmazújváros

NB II: sorsdöntő találkozó előtt áll a Balmazújváros
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – A már biztos feljutó Puskás Akadémia otthonába látogatnak Feczkó Tamás tanítványai.

Utolsó előtti, 37. fordulójához érkezik a hétvégén a Merkantil Bank Liga NB II. idei szezonja. Sorsdöntő találkozó vár a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatára, mely vasárnap 19 órától, tévés meccsen (élő M4 Sport) küzd meg a Puskás Akadémiával idegenben.

A felcsúti gárda már bebiztosította helyét az NB I-be a 2017/18-as szezonra, 74 ponttal, az élről várja az összecsapást. Nem titkoltan az újvárosiak is a legmagasabb osztályba igyekeznek, Feczkó Tamás alakulata 67 egységgel a tabella második helyén áll. Ősszel igen parázs meccset játszottak a felek a Balmaz stadionjában. A 36. percben a hazaiaktól és a vendégektől is kiállítottak egy-egy embert, Tamás Lászlót, illetve Tischler Patrikot küldték le pirossal. A derbit végül a Puskás nyerte meg 1–0-ra, igaz, a góljukat leshelyzet előzte meg…

Lapunknak korábban Fekete Ádám, az Újváros csatára elmondta, szeretnének revansot venni a vereségért, de a győzelem nem csupán ezért lesz fontos, hiszen ha fel akarnak jutni, egyébként is be kell zsebelniük a három pontot.

HBN


Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: „Már miért ne akarnánk feljutni?”

A klubelnök szerint azt a céljukat már elérték, hogy saját kezükben maradt a döntés.