Magyarország

2008.07.03. 11:50

Mobiltelefonnal autót kinyitni?

<p>Nyíregyháza - Bezártad az autókulcsot, és többszáz kilométerre vagy otthonostól, ahol a pótkulcsot tartod? Semmi baj! Egy mobiltelefon segítségével könnyen megoldhatod a problémát! Igaz ez? Utánajártunk!&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-mobiltelefon-nyiregyhaza-ajto-auto-nyitas_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Körlevélben kaptam a tippet minap, hogy hogyan nyissam ki az autót, ha a kulcs véletlenül bent maradt.

A dolog pofon egyszerű: Fel kell hívnom családom egy otthon, a pótkulcs közelében tartózkodó tagját - már ha a telefont nem zártam be az autóba a kulccsal együtt -, és meg kell kérnem, hogy keresse meg a pótslusszkulcsot.

Ha ez megvan, csupán annyi dolga van, hogy telefonjától kb 20 centiméterre tartsa az eszközt, és nyomja meg. Eközben én az autó nyitószerkezetéhez tartom az én mobilomat és láss csodát: az ajtó már nyílik is!

Kíváncsiak voltunk, hogy a dolog valóban működőképes-e!

Egy fiatal hölgyet, Orsit kérdeztük meg, elhiszi-e, hogy egy autót mobillal ki lehet nyitni. Orsi hitetlenkedett, így arra kértük: tartsa oda mobiltelefonját, melyet az autó gazdája közben már tárcsázott is - néhányszáz méterrel odébb.... Kíváncsi az eredményre? KATTINTSON A KÉPRE ÉS NÉZZE MEG A VIDEÓT!

Próbálja ki Ön is a trükköt, és küldje el tapasztalatát a [email protected] címre!

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!