Naptárfotózást szervezett a hajdú-bihari szépség

Akt.:
Naptárfotózást szervezett a hajdú-bihari szépség
© Fotó: Katona Zoltán
Debrecen – Örvendi Cintia, a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány újonnan megválasztott nagykövete egy olyan eseményt szeretett volna szervezni, amely nagyon sok gyermek számára nyújt majd felejthetetlen élményt. Az esemény igazi hősökről szól, vagyis a debreceni gyermekhematológiai- és onkológiai osztályon kezelés alatt álló gyermekekről.

Az elképzelés az volt, hogy a gyermekek az általuk kedvelt szuperhőseik jelmezét öltik magukra, és a fotós a manapság széles körben ismert green-box technikával készíti el a képeket. Mindez november 25-én, szombaton valósult meg Budapesten. A gyerekek és a jelmezek kiválasztásában az osztály kórházpedagógusa Szilágyi Krisztina segített. A gyerekeket családjaikkal együtt az Alapítvány kuratóriumi tagja Hetey Attiláné Rita és az osztály főnővér-helyettese, Bobkó Stella kísérte el.

Fotó: Katona Zoltán Fotó: Katona Zoltán ©

A cél, hogy az elkészült 11 szuperhősfotót naptár formájában jelentessék meg, és ezek értékesítéséből minél több adományt tudjanak gyűjteni az alapítvány számára.

Első körben 500 db naptár készül el december 15-ig.


ds1
Debrecen - Megérkezett az adomány egy része Miss Charity-től. A Magyarország Szépe idei, megyénkbeli döntőse, Örvendi Cintia nagy adománygyűjtésbe kezdett májusban a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számára. Erre a fővárosban, a Gerbeaud-házban került sor május 23-án, ahol egy színvona...

Eszközátadás a DE gyermekklinikáján
Debrecen - A főváros egyik legszebb helyszínén rendezték a divatbemutatót, amelyen több mint félmillió forint gyűlt össze. Ünnepélyes keretek között adták át a Debreceni Egyetem Gyermekhematológia–Onkológia Tanszékén az újonnan berendezett kórtermet szerdán. A kellemes hangulatú terem két kórházi...