Napok kérdése és aláír Balogh a Palermóhoz

Balogh Norbert
Balogh Norbert - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A hírek szerint másfél millió eurót fizet a Palermo a DVSC-nek a csatár játékjogáért.

Biztossá vált, amiről korábban még csak lehetőség szintjén tudtunk beszámolni: a DVSC-TEVA 19 éves támadóját, Balogh Norbertet leigazolja az olasz első osztályú Palermo. A szicíliai klub elnöke, Maurizio Zamparini a hétvégén ajánlatot tett a debrecenieknek, amely itáliai lapvélemények szerint mintegy másfél millió euróra rúg. Ugyanakkor a mediagol.it arról is beszámol, hogy Baloghért a holland Ajax is ajánlatot tett, amelyet a Loki visszautasított, vélhetően jóval kedvezőtlenebb feltételek mellett költöztették volna Amszterdamba a négyszeres BEK/BL-győztes gárda elöljárói.

Az U20-as válogatott labdarúgó vasárnap Olaszországba utazott és a hétfői orvosi vizsgálatot követően sor kerülhet a kontraktus aláírására.

Brkovics nem ment el

Balogh lehet tehát Zsidai László után a második olyan DVSC-játékos, aki ebben a holtszezonban távozik a csapattól, de valószínűleg nem az utolsó. Ugyan szurkolói körökben felröppent olyan hír, hogy Dusan Brkovics is távozófélben van, ugyanis kihagyta a szombati egymás közötti játékot, azonban a szerb belső védő sérülés miatt maradt távol a foglalkozástól, ahogyan Szilvási Péter is betegség miatt nem lépett pályára.


Fotó: Molnár Péter (galéria) Fotó: Molnár Péter (galéria) ©

Lapunk úgy tudja, a klubvezetés nem csupán az „eladási oldalon” tüsténkedik, a háttérben zajlanak a tárgyalások a keret megerősítéséről is.

Az említett egymás közötti meccsen a Radosevic (Deczki) – Lázár, Kinyik, Mészáros, Barna – Bódi, Jovanovic, Sándor T., Ferenczi – Tisza, Coulibaly összetételű gárda csapott össze a Verpecz – Nagy Z., Máté, Szatmári, Korhut – Bereczki, Varga J., Szakály, Horváth Zs. – Kulcsár, Castillion alkotta tizeneggyel Pallagon.

A találkozón Horváth Zsolt duplázott, mellette Kulcsár és Tisza is betalált.

HBN
hirdetés