Osváth Attila ha jön, akkor is csak kölcsönbe

Akt.:
Osváth Attila
Osváth Attila - © Fotó: vasasfc.hu
Debrecen – Mint már korábban is beszámoltunk róla, szóba hozták a DVSC együttesét a Vasas jobbhátvédjével, Osváth Attilával. A válogatott kerettagságig eljutó 21 éves védő sérülés utáni hosszabb kihagyást követően nem tudta visszaverekedni magát az angyalföldiek kezdőcsapatába, ezért most kölcsönadnák a játékost.

A hírek szerint több kérője is van a labdarúgónak, köztük a DVTK és a Debrecen, a hajdúságiak hajlanak is rá, hogy kölcsönvegyék Osváthot.

Ugyancsak a cívisvárosi gárdához kapcsolódó hír, hogy a fiatal támadó, az első kerethez a télen csatlakozott Kerekes Krisztián meghívót kapott az U19-es válogatott edzőtáborába.

Mint azt a hivatalos honlap írja, a csatár január 29-től február 1-ig készülhet a korosztályos nemzeti csapattal Telkiben. Az edzőtábor végén a futballisták edzőmérkőzést játszanak az NB III Közép-csoportjában szereplő Dabas ellen.

Mivel a telki táborozás alatt a DVSC Portugáliában készül, ha Kerekes Krisztián szerepel az utazó keretben, nem megy a válogatotthoz.

HBNVarga Kevinnek bejön, amit a Loki edzésein lát

Debrecen – Varga Kevin, a DVSC 20 éves játékosa Karcagon kezdett el focizni, majd a Loki utánpótlásában nevelkedett. Legutóbb másfél évig kölcsönben szerepelt az NB II-es Balmazújváros felnőtt csapatánál, most pedig Leonel Pontes keze alatt a Loki első keretével kezdte meg a téli felkészülést.Mészáros Karol a Haladáshoz igazol

Debrecen – Távozik Debrecenből a középpályás, aki a Haladás együttesében folytatja pályafutását – Számolt be róla a dvsc.hu. A 23 éves jobb oldali középpályás egy évre kölcsönbe kerül a szombathelyiekhez.

 Két légióst tesztel a Loki

Debrecen – Egy kameruni és egy kolumbiai támadó érkezett a DVSC-hez.