Napló Állásbörze a Nagyerdei Stadion Halljában

A tavaszi Napló Állásbörze megnyitóján Komolay Szabolcs alpolgármester is részt vett
A tavaszi Napló Állásbörze megnyitóján Komolay Szabolcs alpolgármester is részt vett - © Fotó: Matey István
Debrecen – Álláskeresők, pályakezdők, munkahelyet változtatni szándékozók mellett az érdeklődőket is várják.

Csaknem 50 kiállító jelezte részvételét az Inform Média Lapkiadó Kft. által szervezett Napló Állásbörzére, amelynek szeptember 28-án, pénteken – azaz ma – a Nagyerdei Stadion Hall rendezvényterme ad otthont.

A tavaszi siker után ebben az évben már második alkalommal megrendezendő esemény 9 órakor nyitja kapuit, és a vendégek 17 óráig tájékozódhatnak az oktatási és képzési lehetőségekről, találkozhatnak munkaerő-közvetítő cégek képviselőivel, s itt lesznek az autóipar állásajánlói, továbbá a multinacionális kereskedelmi társaságok szakemberei is. A rendezők elmondták, nemcsak a pályakezdőket, álláskeresőket, illetve a munkahely-változtatáson gondolkodókat várják, hanem azokat is, akik tájékozottak szeretnének lenni a legújabb munkaerőpiaci trendekben.

A rendezők a megye egyik legnagyobb munkaerőpiaci rendezvényének színvonalát szakmai konferenciával, interaktív beszélgetésekkel, programokkal színesítik.

HBN


Az állásinterjúkon vannak panelkérdések
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Mit tartunk a legnagyobb gyengeségünknek? Íme néhány tipp a jó válaszhoz. Az állásinterjúkon vannak panelkérdések, amelyekkel gyakran találkozhatnak a pályázók. Nem egyszerű kérdés Az egyik ilyen a „Mit tart a legnagyobb gyengeségének?” Nem a legkönnyebb erre a ké...

Munkaügyi perben a jogi képviselet nem kötelező
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A felmondást nem kell indokolni, ha próbaidő alatt állunk, vagy határozatlan idejű a munkaviszonyunk. Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy munkahelyet kell váltanunk, ezt pedig közölnünk kell a munkáltatónkkal. Megtehetjük úgy, hogy írásban bejelentjük a fel...