Napi horoszlóp – szombat

Napi horoszlóp – szombat
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Ezt a napot kizárólag a sportolásra kellene használnia! Aki több mint két hete nem volt kirándulni, kerékpározni vagy legalább sétálni, az térjen jobb belátásra, különben maradandó károsodás lesz a következmény. Este egy telefonbeszélgetésben olyan híreket kaphat, ami sokakkal kibékíti. A szerelemben új románc reménye csillan fel! Adja át mégis másnak a terepet, és legyen odaadó eddigi partnerével.

Bika 04.21.-05.21.

Nem kellett volna kihívnia önmaga ellen a sorsot azzal, hogy bevallotta: csak mérsékelten rajong annak a bizonyos illetőnek a magatartásáért, és az Ön irányába tett gesztusaiért. Ennél nagyobb sértést ki sem tudott volna találni! Most aztán keresheti a kegyeit, lesheti minden kívánságát, nagyon nehéz lesz kiengesztelni őt. Ám semmi esetre se adja fel! Ön már ettől sokkal nagyobb problémákból is sikeresen kimászott.

Ikrek 05.21.-06.21.

Aki egy kicsit is ki tud szabadulni a hétköznapok egyhangúságából, lehetőség szerint ezen a napon inkább a szabadban tevékenykedjen! Ha így tesz, meg fogja látni, függetlenül attól, hogy kiadós sétát tesz-e, vagy kerti munkát végez, olyan közel fogja érezni magát a természethez, mint csak nagy ritkán. Arról nem is beszélve, hogy az egészsége is köszönetet fog ezért Önnek mondani!

Rák 06.22.-07.22.

Nehéz perceket tartogat ez a nap is a Rák jegy szülöttje számára. A családi barométer újabb és újabb viharokat jelez. Egyszerűen képtelen elviselni hozzátartozói szemrehányásait. Nyugalomra vágyik, szeretne erőt gyűjteni, hogy úrrá legyen szorongásain, de ez nem könnyű, ha nincs meg az otthoni harmónia. A túlhajszolt Rákok most úgy érzik, hogy kihasználják őket, mások pedig a vélt mellőzéstől szenvednek.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ez a nap bizakodással teli, mintha már nem lenne olyan sötét a kép, mintha oszladoznának valamennyire a felhők Ön körül. Ezt bizonyítja egy levél is, ha gondosan elolvassa, meglátja, nem is olyan reménytelen a helyzete. Legalább egy kis optimizmust csepegtessen magába, és töltse fel kimerült „önbizalom készletét”. Felemelt kézzel nehéz győztesnek mutatkoznia – ezt jobb, ha nem felejti el.

Szűz 08.24.-09.23.

Ez a nap bizakodással teli, mintha már nem lenne olyan sötét a kép, mintha oszladoznának valamennyire a felhők Ön körül. Ezt bizonyítja egy levél is, ha gondosan elolvassa, meglátja, nem is olyan reménytelen a helyzete. Legalább egy kis optimizmust csepegtessen magába, és töltse fel kimerült „önbizalom készletét”. Felemelt kézzel nehéz győztesnek mutatkoznia – ezt jobb, ha nem felejti el.

Mérleg 09.24.-10.23.

Pompás nap ez a mai! A helyzet stabilizálódik, a kedélyek megnyugszanak. Lesz ideje kiheverni a fáradalmakat, így újult erővel vághat neki a hétvégének. A szombat, mint mindig, ma is munkával telik, hiszen hét közben soha nincs ideje az otthonával foglalkozni. De az este minden házimunkát feledtet majd Önnel. Remekül fog szórakozni egy összejövetelen, ahol több partnere is akad egyszerre.

Skorpió 10.24.-11.22.

Fontolja meg alaposan, hogy kinek mit mond. Különösen akkor, ha elmarasztaló véleménye van valakiről, vagy valamiről. Ne szerezzen magának haragosokat, most aztán tényleg nincs szüksége arra, hogy még ezzel is foglalkoznia kelljen. Használja ki azonban, amit az este kínál, hiszen igencsak ráférne már Önre némi szórakozás és kikapcsolódás. Végre a szerelem is jelentkezik az életében.

Nyilas 11.23.-12.21.

Ez a nap egy kicsit könnyedebb! Talán azért, mert biztos a kedvesében, boldog, és most végre nem kell a hivatalos dolgaival foglalkoznia. Világos, hogy aki szerelmes, az nem tud dolgozni, mégis össze kell tudni egyeztetni a kettőt. Este a megszokott körülmények között, saját ágyában, egy kedves test mellett újra ráérez a szerelem régi ízére, és feltámad Önben a vágy. Ne hagyja lankadni, élvezze, ameddig csak lehet!

Bak 12.22.-01.20.

Mint a természet szerelmese, tudja, hogy a gyanútlan járókelőre milyen sok váratlan veszély leselkedhet. Gyakorlatlan túrázóként pedig mindig ki van szolgáltatva a jelzéseknek, melyek sajnos nem mindig egyértelműek. Ha mindenfajta előkészület, térkép, útikönyv nélkül vág neki a hétvégi túrának, bizony könnyen eltévedhet, és néhány órás bolyongás után oda érkezik meg, ahonnan elindult.

Vízöntő 01.21.-02.19.

A hétvége nagyon kellemesnek ígérkezik. Jó programok várják, adózzon szeretteinek és kedvteléseinek egyaránt. A két dolog most alighanem összehozható. Azért semmiképpen ne tegyen olyan ígéretet, amelyet utóbb megbánhat. Ha netán elmulasztotta volna, még utána nézhet, ha külföldön szeretné tölteni a szabadságát. Már nem halogathatja tovább, ha előnyös utat keres, ahol tényleg élvezheti a kikapcsolódást.

Halak 02.20.-03.20.

Jelentős nap ez a mai, szinte minden tekintetben! Minden megoldódik: ha elveszített valakit a családjából, most kárpótlást találhat a gyermekei boldogságában. Ha egyedül maradt, talán hamarosan alkalom nyílik új ismeretségekre. Ha pedig a büszkesége, a hiúsága kapott valamilyen formában sebet, az is begyógyul. Efelől semmi kétsége nem lehet, sőt meg is nyugodhat végre – a felhők felett mindig süt a nap.