Napi horoszkóp – szerda

Napi horoszkóp – szerda
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Ezen a szerdán sok Kos szülöttnek sikerül új eredményeket elérnie, vagy a már elérteket megszilárdítania, akár a magánéletben, akár a munkájában. Mindenesetre az események nagy megelégedettséggel tölthetik el Önt. Végül is mindenki örülhet annak, ha saját területén méltányos helyet vívott ki magának. Ha most még egy családi félreértést is sikerül tisztáznia, akkor joggal lehet büszke önmagára.

Bika 04.21.-05.21.

Változatlanul képtelen nyugodtan aludni, és ezáltal képtelen kipihenni magát. Nyugtalanságára sem magyarázatot, sem gyógyszert nem talál. Nem tudja, hogy kihez forduljon, hiszen látszólag minden rendben van Önben és Ön körül. Kérdéseket csak önmagának tehet fel, és ezeket is csak akkor, ha már végiggondolta az elmúlt napok történéseit. Addig sajnos kifejezetten kellemetlen percekkel és kell számolnia.

Ikrek 05.21.-06.21.

Úgy tetszik, ma nem megy könnyen az összpontosítás. Rá kell döbbennie, hogy muszáj takarékosabban bánnia fizikai, szellemi és lelki energiáival. A nagyon fontos munkákat és megbeszéléseket halassza el legalább néhány nappal. Túlterheltnek látszik, de ezen az orvos könnyen segíthet. Meglátja, utána rögtön jobban fogja magát érezni, és semmi sem zavarhatja meg ezt a rendkívüli boldog estét.

Rák 06.22.-07.22.

Ma sor kerülhet arra, hogy viszonozza barátainak a valamikor Önnek tett szívességeket. Ne legyen emiatt dühös! Gondoljon arra, hogy barátai is azonnal megtették, amire Ön kérte őket. Kösse össze a kellemest a hasznossal, és egyidejűleg intézze el saját ügyeit is. Estére kellemes meglepetést tartogat Önnek a partnere, és családja körében teljesen feloldódik. Mint ahogyan mindig is lenni szokott.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ne vegyen mindent túlságosan komolyan, mert előbb-utóbb görcsössé, kishitűvé válik. Csak Önön múlik, hogy célját verejtékezve, küszködve, vagy könnyedén, magabiztosan éri el. Az Oroszlánnak már az is felér egy kudarccal, ha gyengének látják. Emelkedjen felül mindennapi gondjain, olvasson verseket, és gondolkodjon el, vajon hogyan teremtette Isten a világot. Néha szüksége van az ilyen irányú elmélkedésekre is.

Szűz 08.24.-09.23.

Mindig is hajlamos volt a könnyelműsködésre, a meggondolatlan költekezésre. Ennek a jelenlegi helyzetben súlyos következményei vannak, anyagi helyzete ugyanis jelentősen megrendült. Változtatnia kell eddigi magatartásán, mert most már az egzisztenciájáról van szó. Fogalmazzon ma nagyon egyértelműen, hogy a felesleges félreértéseket környezetében elkerülje. Most nincs szüksége konfliktusokra.

Mérleg 09.24.-10.23.

Már korán reggel érzi, hogy van valami a levegőben. Legyen türelmes, és ne akarjon az események elé menni. Napközben végezze nyugodtan a munkáját, a Nagy Találkozást úgysem kerülheti el. Jól teszi, ha már úgy indul el otthonról, hogy készül erre az eseményre. Kibontakozó kapcsolatukban a külsőségeknek még nagy szerepük van. Ezt ne feledje, és meglátja majd, megérte. Csodálatos, romantikus este elé nézhet.

Skorpió 10.24.-11.22.

Az emberek szívesen töltik idejüket az Ön társaságában, mert cselekvő, döntőképes és jó beszédű. Nem csoda, ha e tulajdonságaival könnyűszerrel maga köré tudja vonzani még a távolságtartóbb embereket is. Ezáltal nagyon sok mindent el tud intézni. Ha valami nem megy komolysággal, vigye keresztül viccelődéssel, hiszen remek humorérzékkel áldották meg az Égiek. Estére természetesen nem marad magányos (ma sem).

Nyilas 11.23.-12.21.

Nem hiányzik Önből a vállalkozó kedv és munkahelyi kapcsolatai is kedve szerint alakulnak. Ma arra is sort keríthet, hogy főnökével elbeszélgessen. Ha ez elmaradna, akkor is biztos lehet benne, hogy hosszú távon számíthat a munkájára. Valószínűleg még mindig nem tud beletörődni abba, hogy mindenféle címen annyi pénzt vonnak el Öntől. Háborogni lehet, ám a fizetési kötelezettségekről és a határidőkről nem tanácsos elfeledkezni!

Bak 12.22.-01.20.

Nem tudni, mennyire lehet komolyan venni őt! Olyan kétértelmű minden mondata és gesztusa, hogy okkal fél a következményektől. Ráadásul olyan sok rosszat is beszélnek róla. E híreszteléseket eddig elengedte a füle mellett, vagy – mintegy önmagát is erősítendő – cáfolta a vádakat. Most azonban bizonytalan, nem tudja, hogy kinek higgyen. Jó lenne már bizonyságot szereznie, legalább arról, hogy szereti-e.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Váratlanul sok dolga akadt, de most már úgy érzi, megéri a fáradságot. Valóban nincs kilátástalan pillanata, de azért ne hagyja, hogy egy hirtelen jött ötlet eltérítse eredeti szándékától. A fizikai munkát végzők ne kíméljék magukat, mert eredményeik ma jók lehetnek. Lakását ma fokozott gonddal zárja be és gyerekét ne hagyja egyedül! Figyelje a környéken történt betörésekről szóló híreket!

Halak 02.20.-03.20.

Az egyik szeme még hatalmas könnyekkel sír, a másik viszont már nevet. Az egész életből kiábrándult már, most azonban szeretné keblére ölelni az egész világot. A végsőkig lehangolja, amit maga körül lát, ám ugyanakkor boldogság költözik a szívébe, ha megpillant egy madarat vagy egy szál virágot. Az esete tehát csöppet sem reménytelen, ezek már biztató jelek. Kitartás – ez legyen most a jelszó!