Napi horoszkóp – kedd

Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Ismét azt képzeli, hogy vágyainak és reményeinek bonyolult épülete összeomlással fenyeget. Ha őszinte önmagához, ez attól van, hogy úgy érzi, az az ember, aki már több ízben összezavarta Önt, újból megbántotta. Nem olyan tragikus ez, ne vegye annyira a szívére, ha másoknak rossz a modoruk, és nem tudják, mi illik! Addig, amíg saját területén rendet képes tartani, nem történhet semmi baja.

Bika 04.21.-05.21.

A közeli napokban kedvére kísérletezgethet. Kockázat nélkül vállalhat magára olyan feladatokat, amelyekről eddig úgy gondolta, hogy meghaladják lehetőségeit. Nem kell tartania most az esetleges kudarctól, hiszen a „védőháló” most kellő biztonságot adhat Önnek. Még azt is megteheti, hogy a legveszélyesebb, ugyanakkor a legtöbbet ígérő változatot próbálja ki – meglehet, hogy éppen ezzel nyer.

Ikrek 05.21.-06.21.

Változatos napra van kilátás. Ezen a kedden az Ikrek jegy szülöttje tele van lendülettel és energiával, és ez meglátszik munkavégzésén is. Remélhetőleg helyes úton jár, és ha nem téved el valamerre, meglehetősen biztos lehet a sikerében. Az anyagi sikerek utáni törekvés közben nem szabad azonban elfeledkeznie arról a fontos tényről, hogy vannak más értékek is az életben, amelyek miatt inkább érdemes élni.

Rák 06.22.-07.22.

Ez a nap az összezördülések napja, így zaklatottnak is nevezhetjük. Munkahelyén kisebb nézeteltérések támadnak, lehet, hogy pont a főnökével szólalkozik össze. Magánélete sem túlságosan kiegyensúlyozott, családja elégedetlen, és még azt is a szemére vetik, hogy elhanyagolja őket. Ha nem vigyáz, baleset is érheti: eleshet, sérüléseket szenvedhet. Jobb lenne, ha minél korábban nyugovóra térne.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Képzelje, hogy titokban kamerával felveszik az egész napját, majd később lejátsszák Önnek. Csupán szokványos, hétköznapi teendőit intézi, semmi különös esemény nem történik aznap. Valószínű mégis, hogy porig lenne sújtva attól, amit lát. Próbálja magát elképzelni kívülről, mintha filmen nézné saját mozdulatait, hallaná szavait. Ez nemcsak izgalmas, de roppant is tanulságos lehet.

Szűz 08.24.-09.23.

Nehéz nap ez a mai. Újból és újból meg kell küzdenie az igazáért, és nem is akármilyen módon. Valóságos szélmalomharcot kell vívnia a munkahelyén, és az értelmetlen hadakozás szabályosan elkedvetleníti, kifárasztja. Tartsa azonban szem előtt, hogy nem Ön az egyetlen, akinek fontos ez az ügy! Lépjen már valaki más az Ön helyébe! Illetve hagyja, hogy valaki más is tegyen lépéseket az ügy érdekében!

Mérleg 09.24.-10.23.

Elfogadható napra van kilátás, főleg a tegnapi után. Nem érdemes minden apróságon fennakadni és mindenből ügyet csinálni! Mérleg létére nem képes mérlegelni? Ami fölött el lehet siklani, észre se vegye. Nem foglalkozhat embertársai minden gondjával-bajával. Örül, ha a munkájára jut ideje, és úgy ér haza, hogy gyermekeit nem az ágyban találja. Az utóbbi hetekben jobbára csak ott látta őket.

Skorpió 10.24.-11.22.

Hatékonyan végzi a dolgát egész nap, és még estére sem fárad ki. Magabiztos és határozott. Érdemes tehát ma intézni a kínosabb ügyeket, hiszen most a tárgyalás is sokkal jobban megy, mint máskor szokott. Kellemes a közérzete, jó a fizikai erőnléte – jó alap tehát egy kitűnő naphoz. Gondoskodjon azonban még időben arról, hogy ez ne csak egy átmeneti állapot legyen, hanem váljon tartóssá. Sportoljon, ha kell!

Nyilas 11.23.-12.21.

Ha nem bírja tovább, akkor másokat is könnyen belekeverhet jelenlegi zűrös ügyeibe, és ezzel másoknak is bajt okoz. Ameddig csak teheti, álljon ellen a kísértésnek, és ha úgy érzi, hogy már nem bírja tovább, inkább azonnal távozzon. A napsugarak jelenleg a szabadság öröméről beszélnek, és a nyári örömök minden korosztálynak visszaköszönnek most, de ne feledje: nincs új a nap alatt!

Bak 12.22.-01.20.

Már az előjelekben sem lehet megbízni sajnos. A mai nap ígéretesen indult, úgy látszott, hogy semmi sem áll majd az útjában, minden akadályt sikerrel vesz. Aztán egyszer csak minden elakadt, és a napot vastagon eltakarták a fellegek. Ez már-már letargiába kergeti. Egy vékony fénysugár azonban a remény halvány lehetőségét villantja fel Ön előtt. Egyedül erre a fénysugárra koncentráljon, semmi másra!

Vízöntő 01.21.-02.19.

Furcsa nap ez a mai. Minden a visszájára fordulhat. Aki vidáman ébredt, gyorsan bajba keveredik, aki bal lábbal kelt fel, biztos lehet a későbbi sikerben. Úgy érzi, még minden kialakulatlan, ezért legjobb, ha önmaga irányítja a dolgokat. Szerelmével ma semmiképpen se vesszen össze, az ugyanis további gondok forrása lehet. Kocsiját ma feltétlenül nézesse meg, mert valami alattomos hiba kellemetlenséget okozhat.

Halak 02.20.-03.20.

Ellentmondásos ez a mai nap. Hivatásában jelentős fordulatra nyílik kilátás, ami éppen a legjobbkor jön, mert legalább eltereli figyelmét magánéletének válságos helyzetéről. Most lenne szükség igazán az erejére és az állóképességére, ám az elhanyagolt szervezet ezúttal bizony megbosszulhatja magát. Soha nincs késő életmódot változtatni, és legalább azon elgondolkodni, hogy a táplálkozási szokásait megreformálja.