Napi horoszkóp – csütörtök 2013.04.18.

Napi horoszkóp – csütörtök 2013.04.18.
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21-04.20

Összességében nem rossz ez a nap, csak meg kell benne találni a szépséget. Nem rejtőzik az annyira mélyen, mint ahogyan azt gondolja. Sokszor nehezére esik észrevenni az apró csodákat és úgy érzi, elveszett, nem találja a helyét. Pedig ott van, ahol lennie kell, és itt kell megállnia a helyét. Keresse az apró örömöket, ezek teszik boldoggá. Ne gondolja, hogy nagy élményekre van ahhoz szüksége, hogy a hangulata rendben legyen

Bika
04.21-05.21

Mások kárára szeretne érvényesülni és ez hosszú távon nem lehet eredményes. Ezzel csak haragosokat szerezhet, segítőket semmiképpen. Találja meg az egyensúlyt a saját és a környezetében élők tervei között. Ha számíthatnak Önre, Ön is támaszkodhat rájuk. De csak akkor, ha a kapcsolatai egyensúlyban vannak, az “adok, és a kapok” nem tolódik el valamelyik irányba. Törekedjen erre a mai napon különösen.

Ikrek
05.22-06.21

Sajnos több nézeteltéréssel is számolnia kell. Ne lepődjön meg azon se, ha úgy érzi, hátba támadták. Onnan kell erre számítania, ahonnan a legkevésbé várta. Nem könnyű a megbocsátás, ne is várja el magától, hogy képes lesz ezen túltenni magát. Gondoljon arra, az idő majd megszépíti ezt a napot is. A csalódás hatalmas, ideje átértékelni a kapcsolatait, hogy az ilyen jellegű problémákat elkerülhesse a későbbiekben.

Rák
06.22-07.22

Ha teheti, halassza el a fontos megbeszéléseit, képtelen ugyanis megfelelően összpontosítani. Nehezen fogadja azt is, ha valaki ellent mond Önnek, márpedig megegyezésre szükség lenne. Többször elhangzik, hogy Ön túlzottan egoista. Ha jobban belegondol, a mai viselkedése alapján ez nem is annyira meglepő. Ne veszekedjen, fogadja el az Önt érő kritikákat és hazaérve gondolkodjon el a hallottakon.

Oroszlán
07.23-08.23

Hiányzik Önből a mások iránti elfogadás érzése. Ennek köszönhetően nem találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel, az apróbb nézeteltérések is komoly vitákká fajulnak, mivel ragaszkodik a saját álláspontjához. Úgy érzi, félreértik, pedig Ön az igazából, aki rosszul értelmezi a hallottakat. Keressen valami olyan tevékenységet, amely teljesen kizökkenti ebből a hangulatából még azelőtt, hogy komolyabban megsértene valakit.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24-09.23

A hangulata rányomja a bélyegét a mai napjára. Sajnálatos módon ez nem azt jelenti, hogy pezseg Ön körül a levegő és közkedvelt, sokkal inkább kénytelen beletörődni, hogy most egyedül kell megküzdenie az Önre váró feladatokkal. Ugyanis hajlamos kritizálni akkor, amikor lelkesítésre lenne szükség és hallgatni, amikor választ kellene adnia. A közérzete szintén igencsak „romos” állapotban, érdemes lenne beiktatni egy orvos látogatást is.

Mérleg
09.24-10.23

Nyugtalan, kapkodós és még inkább ideges. Ez a legutolsó még komoly gondokat is okozhat, ha nem képes parancsolni magának. Hajlamos ugyanis kimondani, ami a szívét nyomja, azonban nem válogatja meg a szavait. Másokra terelné a felelősséget és olyanokért hibáztatná, melyeket valójában Ön követett el. Mindig is híres volt az igazságérzetéről, hallgassa meg, mit súg Önnek, még azelőtt, hogy elveszítené a környezetében élők bizalmát.

Skorpió
10.24-11.22

Kendőzetlenül és sokszor meggondolatlanul hagyják el a szavak a száját. Ez bizonyos helyzetekben még hasznos is lehet, de rombolóan hathat ott, ahol megértést és elfogadást várnának Öntől. Gondolja át a mondanivalóját elsősorban annak fényében, ki áll Önnel szemben. Ha rosszul méri fel a helyzetet, komoly károkat okozhat saját magának azáltal, hogy olyan emberek hagyják magára, akikre eddig bizton számíthatott.

Nyilas
11.23-12.21

Ha úgy érzi, félreértik, nem csoda. Nem igazán tudja egyértelműen megfogalmazni azt, amit mondani szeretne, így a szavai könnyen kiforgathatóvá válnak. Fontos megbeszéléseket semmiképpen ne tervezzen be a mai napra, mert sikerekben nem bízhat. Olyan tevékenységeket részesítsen előnyben, amelyek nem igényelnek segítséget. Vonuljon vissza a világtól és a háttérben ténykedjen. Korán bújjon ágyba, hogy mielőbb véget érjen ez a nap.

Bak
12.22-01.20

Ne engedje, hogy provokálják, hisz aki ezt teszi, épp azt szeretné elérni, hogy kihozza Önt a sodrából. Ezzel ugyanis elérheti, hogy figyelmetlenné váljon, hibázzon. Csak erre várnak ugyanis többen a környezetéből. Sikerült ugyanis a sikereivel irigyekre is szert tennie, akik alig várják, hogy végre Önnek árthassanak. Legyen óvatos és gyanakvó, de legfőképpen higgadt és nyugodt. Ne akarja tisztázni a helyzetet, a nap erre nem alkalmas.

Vízöntő
01.21-02.19

Remek ötletei támadnak és képes ezeket úgy szavakba önteni, hogy segítőkre találjon a megvalósításukhoz. Sokkal óvatosabban fog azonban bele a munkálatokba, mint az Öntől megszokott. Az elmúlt időben több terve is azon bukott el, hogy kapkodott, érthető, ha most aprólékosan kidolgozza minden lépését. Gondolja át azt is, ki lehet valóban a segítségére abban, hogy az elképzelései úgy váljanak valóra, ahogyan azt Ön szeretné.

Halak
02.20-03.20

Ritkán érzi annak szükségét, hogy új ismerősökre tegyen szert, most mégis azt gondolja, eljött az ideje annak, hogy társaságba járjon, beszélgessen és képes nyitottan fogadni mások közeledését. Ne hagyja ezt az érzést veszni. Sosem késő igazi, életre szóló barátokra lelni, csak nem szabad elveszíteni a másokba vetett bizalmat. Ha egyedülálló, még az sem kizárt, ma megtalálja a következő hónapokra, évekre a tárját.