Napi horoszkóp – 2019. március 26.

Napi horoszkóp – 2019. március 26.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ön ma nagyon kedveli a társasági életet. Rengeteg barátja van, és most nem győz a meghívások között válogatni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma szívesen gondoskodik másokról, és sok információt befogad, kimondottan pörgős napra számíthat. A mozgást se hanyagolja el, menjen el egy uszodába!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma kiemelkedő ötletei lehetnek, és céljai megvalósításához fizikai erőben sem szenved hiányt.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Párkapcsolatában ma ismét nagyobb konfliktus várható, ennek oka, hogy ön tapintatlanul vagy türelmetlenül viselkedhet. Hallgassa meg a másikat, és legalább gondolkozzon el az érvein!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Rengeteg energiát fordít ma írásra, olvasásra vagy levelezésre. Autóvásárláson törheti a fejét, de az is előfordulhat, hogy ma sok időt tölt a közlekedéssel, sokat ingázhat a városban.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nagyon figyeljen ma pénzügyeire, mert racionalitása nincs a topon, könnyen lehet, hogy gazdasági vagy kereskedelmi téren valamilyen veszteség éri önt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A bolygók a kreativitását erősítik. Igyekszik tudása legjavát nyújtani, hogy megszilárdítsa helyét a hivatásában, hogy riválisai között megállja a helyét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Gyereke vagy rokona gyereke szép sikereket ér el, és ez büszkeséggel tölti el önt.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma szakmailag nagyot léphet előre, briliáns ötletei révén. Ragyogó gondolatait mások is elismerik, ügyes szervező, pillanatok alatt leegyszerűsíti a munkát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma jelentkezik egy barátja, mert szívességet szeretne kérni öntől. Ön könnyűszerrel teljesíteni tudja a kívánságát, mert éppen azokban a szakterületekben jártas, amelyekhez a barátja kevéssé ért.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma különösen vágyakozik bármilyen utazásra, annyira rajong az ismeretlen kultúrákért.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kitűnő pénzügyi ötleteket kaphat egy társaságban, ha nyitott az ott elhangzottakra. Becsvágya sarkallja arra, hogy problémáit sikeresen megoldja. A tartós megállapodásokkal azonban még várjon pár napot!


Szerinted a magas vagy az alacsony emberek agresszívabbak? És azt tudtad, hogy a '80-as években a csirkéknek is gyártottak kontaktlencséket? A Bright Side összegyűjtött egy-két infót; olvasd el őket, ha úgy gondolod, hogy már semmi sem tud meglepni. 17. Az alacsony emberek agresszívabbak magasabb...

Modern eszközökkel vizsgálnak a debreceni alváslaborban, képünkön dr. Kozák Norbert
Debrecen - A modern szokások okoznak sokaknak alvási problémákat. Szervi eredetű alvási problémákkal küzdő betegeket vizsgálnak a Debreceni Egyetem Neurológiai Klinika Alvásdiagnosztikai laborjában. Többségük alvási apnoe szindrómában szenved, ez egy súlyos zavar, amikor alvás közben a légzés idő...