Napi horoszkóp – 2019. március 23.

Napi horoszkóp – 2019. március 23.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma minden esélye megvan rá, hogy párra leljen. Elsőre tudja majd, ki a befutó. Utólag mind a ketten úgy érezhetik, sorsszerű volt a találkozásuk.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha még senki nincs ön mellett, akihez hozzáköthetné az életét, új kalandra van kilátás. Egyik kollégája igyekszik úgy intézni, hogy többet lehessen a közelében.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma több kellemetlen feladatot kell megoldania, vagy nagy izgalmakkal járó tárgyalásokon lesz kénytelen aktívan részt venni. Este menjen el moziba, szüksége lesz egy kis kikapcsolódásra!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szenved kollégái megbízhatatlanságától, valaki pont akkor hagyja cserben, amikor a legnagyobb szükség lenne a segítségére.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Olyan feladatokkal kell foglalkoznia, amiket már lerendezettnek hitt. Túlterheltsége fokozódik, ezzel persze az ingerültsége is nő.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha eddig párra akart lelni, nagy ívben elkerülhették a másik nem képviselői. Most minden megváltozik – ám ha nem óhajtja megfutamítani kiszemeltjét, ne rontson ajtóstul a házba!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Elemében érzi magát, egy kényes ügyet sikerül a kedvességével, türelmével elsimítania. Ha kérni szeretne egy szívességet, ma adja elő a kérését.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy társasági összejövetel nem várt örömöt okoz. Jól érzi magát baráti társaságban, közeli ismerőseivel. Rá is fér önre a kikapcsolódás.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Olyan ajánlatot kaphat, ami alaposan elgondolkoztatja. Ne vigye túlzásba a lelkesedést, a lehetőségek csábítóak ugyan, de számos csapdát is rejtenek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Határozottan ki kell állnia a saját vagy valaki más érdekeiért. Ne törődjön vele, ha mások emiatt erőszakosnak tartják, bátran küzdjön az igazságért továbbra is!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold már a Mérleg jegyében van. Az elmúlt napok eseményei után lassan megnyugszik, és ez nemcsak a vonzerejét fokozza, de jót tesz az egészségének is. A tavasz ideális, hogy felfrissítse a kapcsolatait.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagy fokú aktivitás, rámenősség jellemzi viselkedését. Legyen különösen óvatos a pénzügyek, a befektetések terén, mert e téren valaki nagy hatást akar gyakorolni önre.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A tavasz beköszöntével sokan szednek vitaminokat, ásványi anyagokat, pótolván a télen elveszített mennyiséget. Mind a vitaminoknál, mind az ásványi anyagoknál figyelni kell a mennyiségekre, különösen igaz ez a magnéziumra. Az ajánlások szerint a felnőtteknél a nap...

A legújabb ajánlás szerint félévente fel kell keresni a fogorvost
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A felnőtt magyar lakosság majdnem fele érintett valamilyen súlyosságú fogágybetegségben, amely során nemcsak a fogat rögzítő szövetek károsodnak, hanem a véráramba jutó baktériumok a test más, szájüregtől távoli részeiben is okozhatnak elváltozásokat, ennek következt...