Napi horoszkóp – 2019. március 22.

Napi horoszkóp – 2019. március 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hajlamos lehet ma mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában. Próbálja meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Fogyó Hold van a Mérleg jegyében, ez jócskán csökkenti az energiáit. A fáradtsága dacára szívesen megy társaságba, barátok, ismerősök közé.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Úgy érezheti, túl sok a kötelessége, és csak kevés az eredménye a tetteinek. Pedig Fortuna nem hagyta el. Talán épp ma bukkan fel egy kedves, jóravaló ember képében a másik nemből.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A pénzügyekkel nehézségei adódnak. A mértékletesség megtalálásához talán jobban kéne adminisztrálnia költségeit.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma is, mint általában, jobb, ha nem bízik másban, csak a saját erejében, tehetségében. A problémák megoldása – ahogy mások tennék – önnek valószínűleg nem is lenne megfelelő.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szerelmi ügyekben ma érdemes az ösztöneire hallgatnia. Valaki ön körül sündörög, de nem teljesen tisztán látható, mik az indítékai. Ha vonzó, akkor kezdeményezzen.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold az ön jegyében jár, a Nap a Kos jegyébe lépett. Az átlagosnál is szórakozottabb lehet ma. A legjobb, ha kétszer is átnézi naplóját.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha úgy érzi, hogy csak az unalmas rutin irányítja a napjait, akkor tegyen valamit a változás érdekében. A kezdeményezése ma meghallgatásra talál.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Talán megsértett valakit. Ha nem akar tartós ellenségeskedést, jól teszi, ha megköveti az illetőt. Egy kicsit kínos magyarázkodással nagy bajtól kímélheti meg magát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Nap a Kosban, a Hold a Mérlegben jár. Még azok is elismerhetik tehetségét, munkáját, akik amúgy nem nézik jó szívvel a működését.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Annyira meg van győződve saját igazáról, hogy hallani sem akarja a másik érveit. Pedig ha teljesen nem is, a másik fél sem mond haszontalanságokat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha elfogadja egy ismerőse meghívását, és elmegy ma vele egy találkozóra, akkor megismerkedhet valakivel, aki a későbbiekben jót tehet önnel. Az elszalasztott lehetőség később fájna.


Debrecen - A biztonság megteremtése a legerősebb alapkő egy gyermek életében. Amikor egy kisgyermek megszületik, még abszolút tehetetlen és kiszolgáltatott, hiszen nincs tisztában a világ működésével. Csak érzi, ha valami hiányzik neki, vagy valami irritálja. Ekkor – főleg, de nem kizárólag – az ...

Bár jóval rögösebb az útja Zelenka Mártinak, mint kortársaié, de ugyanazt az utat járja
Hajdúböszörmény - Hat év nagy idő. Különösen egy olyan fiatal lány életében, akinek egy súlyos baleset miatt újra kellett gondolnia a vágyait és a lehetőségeit. A hajdúböszörményi Zelenka Márti immár szívesen beszél a történtekről, hiszen családjának és párjának köszönhetően sikerrel átvészelte azt ...