Napi horoszkóp – 2019. március 20.

Napi horoszkóp – 2019. március 20.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap rövidesen belép a Kos jegyébe. Ebből ön rengeteget profitálhat, ráadásul nagyon jó a hangulata is. Ám megtörténhet, hogy nem tudja, hogyan tovább.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Bika jegyében jár. Fontos beszélgetéseket folytathat külföldi partnerekkel, rokonokkal. Adódhat egy szerencsés véletlen, amire régóta vágyik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Vénusz mindenben a segítségére lesz. A két bolygó együttállása erősíti a kapcsolatát a barátaival, aranyhidat ver, és ezüsthálót csomóz önök között.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Lelkesen, és vidáman telik ez a nap. A kialakuló konfliktusokat egy mosollyal vagy egy okos szóval fel tudja oldani. Találkozói nagyon jól sikerülnek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma számítson rá, hogy meg kell változtatnia a programját. Akármit is tervezett, egy váratlan esemény keresztülhúzhatja a számításait.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Önnek valóban van oka örülni! A Merkúr együtt áll a Vénusszal: ez a bolygóállás a következő napokban sok szerencsét hozhat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma minden bolygó kellemetlen fényszöggel támadja önt. Sajnos mit sem ér a romantika, a rajongás… A Vénusz és a Szaturnusz kellemetlen fényszögben találkoznak egymással.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Jupiter a Skorpió jegyében jár, ez nagyon szerencsés időszaknak számít, ráadásul most más bolygók is kedveznek önnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sok pozitív dolog történhet önnel. Egy ajándékot is kaphat, bókokkal látják el, váratlanul pénzhez juthat, bármi lehetséges. Este egy kis testmozgás kifejezetten jót fog tenni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Vénusz–Merkúr együttállása okozhat érzelmi viharokat. A kedvesével is összetűzésbe keveredhet, amit saját kiélezett érzékenységének köszönhet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A munka területén változásra kell felkészülnie – most nincs helye az álmodozásnak, ki kellene dolgoznia egy B tervet is. Őrizze meg a nyugalmát.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A párkapcsolatában és a baráti kapcsolataiban is csupa jóra számíthat. A munkahelyén ugyan lehetnek apró nézeteltérések a viszonyokban, de azokat hamar eloszlatja remek humorával.


Szeretjük azt hinni, hogy a tudomány minden hétköznapi dologra tudja a választ. Mégis meglepően egyszerű jelenségek mögött áll évszázados vita, rengeteg kérdőjel és számos teória bizonyítás nélkül...  Forrás: youtube / Tízes lista [related-post post_id="4162711"] [related-post post_id...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legtöbb ember valamilyen emlék vagy esemény miatt csináltat magának tetoválást. Lehet ez egy korszak lezárása, egy szerettük elvesztése… stb. Szinte ma már nincs is olyan ember, akinek ne lenne egy kisebb minta valahol a testén elrejtve. Sokan tini korukban csi...