Napi horoszkóp – 2019. március 19.

Napi horoszkóp – 2019. március 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold az Oroszlán jegyébe lépett. Meglepően ingerlékenyen kezdheti a napot. Csípős megjegyzéseivel könnyen kihúzhatja a gyufát – ügyeljen a nyelvére.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma megnövekedhetnek a kiadásai. Nem ez a legkedvezőbb időszak a pénzügyek intézésére. Kerülje a szerencsejátékot és a pénzügyi spekulációkat!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Érdemes kerülnie a komoly döntéseket, vagy ha mégis muszáj meghoznia egyet, kérje ki egy szakember véleményét! Családi téren kedvezőbb a helyzet, a párja mindenben ön mellett áll majd.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A szokottnál több törődésre lesz szüksége. Próbáljon a partnere kedvében járni, hogy több figyelmet kapjon! A munkahelyén új feladattal bízhatják meg.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold az ön jegyébe lépett. Ma adódhat egy-két olyan konfliktus, amely bár apróságnak látszik, valójában mély problémákra világít rá.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Bár zűrzavaros helyzetekkel találja magát szembe, gyakorlati érzékével sikerül praktikus megoldást találnia mindenre. Nagy előnyt jelent a racionális gondolkozása: kirántja a bajból!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hajlamos, hogy elbizonytalanodjon, mielőtt döntést hoz. Most azonban a hátráló Merkúr és a Neptunusz együttállása még inkább tanácstalanná teszi.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Úgy érzi, túl nagy a csend a munkahelyén: vágni lehet a feszültséget. Ha már gondolkozik rajta, ez az időszak alkalmas, hogy körbenézzen a munkaerőpiacon.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bár sok a stresszes ember ön körül, jól érzi magát. Szívesen találkozik a barátaival, és még az sem teszi rosszkedvűvé, ha egyik-másik terve nem úgy sikerül, ahogy remélte!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma központi témává válhatnak az anyagiak. Az indokolatlan kiadásoktól jobb, ha távol tartja magát! Érdekes titkot tudhat meg egy barátról.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold az Oroszlán jegyébe lépett. A vizsgák vagy a munkahelyi feladatok zseniális meglátásainak köszönhetően ma nem jelentenek majd kihívást önnek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Neptunusz önre nagyon erősen hat, ezért ma jobb, ha nem is tűz ki maga elé nagy célokat. Csak a feltétlenül szükséges feladatokkal foglalkozzon, és pihenjen minél többet.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem elég erős a wifi jeled otthon? Vannak olyan pontjai a lakásnak, ahol szinte csak cammog a net? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy egy doboz sörrel szuper erőssé tehető a wifid? Nem, nem őrültünk meg. A megoldás így néz ki: cammogj oda a hűtőhöz, és vegyél ki egy...

Lehet jobb lenne, ha soha nem tudnád meg ezeket a sokkoló tényeket... Talán jobb ha nem tudsz arról, hogy hogyan is készül a virsli, vagy arról, hogy mi az istent csinálnak az eszkimók a gyerekeikkel, amikor azok betegek... De ha mégis elég bátor vagy, akkor induljon a felvilágosító óra... Fo...